Projektfri zone

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 41 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åbent hjerte / Rolig & langsom
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hvis du oplever, at du konstant føler, at du skal præstere, så er du helt normal. Det moderne liv er blandt kendetegnet ved, at vi gør flere og flere dele af vores liv til projekter, hvor vi sammenligner os med hinanden og ønsker at excellere. Det kan gøre presset enormt, fordi det betyder, at vi stort set aldrig holder fri. Dette program er designet til at give dig som deltager en pause ved at insistere på at gøre yogaen til projektfri zone.

100 KOMMENTARER

KOMMENTARER 100

 1. tak endnu engang for en helt vidunderlig yoga , hat snart fulgt dig i 5 år og ved blive ved.
  du må meget gerne tænke på noget mere til dem over 70 år, har mange veninder på den alder
  kh inge

  1. Post
   Author
 2. Hej Simon,

  tak for inspirationen til mere selvkærlighed og til at være med sig selv i øvelserne uden nødvendigvis at skulle presse sig selv til det yderste. Jeg ser mig selv som lettere øvet og er lige blevet medlem her for at fordybe mig i mig selv og få rørt mig mere end jeg gør p.t.

  Det var en dejlig session, men den har åbnet op for pandoras æske. Det var så rart at blive opfordret til at mærke, hvor det var rart for mig. Jeg blev dog svimmel og dårlig undervejs. Tæt på at besvime. Måtte lige stoppe sessionen og sætte mig. Vekslingen mellem kobra, planke og sol og bjergstilling. Jeg følte mig ude af balance for en stund og her bagefter er jeg meget følsom og føler mig ret sårbar. Det undrer mig, jeg blev så dårlig og at jeg føler mig så åben og sårbar nu. Hvad kan det skyldes?

  Kh Mette

  1. Post
   Author

   Kære Mette.
   Tak for din fine besked. Der kan være flere grunde til svimmelhed, ubehag og efterfølgende følelse af sårbarhed. Jeg vil ikke vove mig ud i at gætte på den præcise årsag. På den ene side behøver det ikke at være et dårligt tegn, og det er muligt, at det bare er et tegn på en konstruktiv proces. På den anden side bør det generelt være sådan, at det føles rart at dyrke yoga, og hvis det fortsætter, vil jeg foreslå, at du bruger et andet program.
   Ha’ en dejlig aften.
   Varme hilsner,
   Simon

  1. Post
   Author
 3. Tusind tak! Jeg vender tilbage til dette flow hver gang jeg har brug for at sætte tempoet ned; jeg kommer ud af hovedet og ned i kroppen og nyder at stilne bevægelserne og trække vejret dybt. Tak!

  1. Post
   Author
 4. Tak for en dejlig yoga sekvens! Jeg bruger efterhånden de fleste af dine videoer, og nyder godt af den ro og det velvære dine guidede øvelser giver mig. Denne video er en af mine favoritter. Nærværende og opløftende.

  1. Post
   Author
 5. Hej Simon 🙂 Jeg er vild med Projektfri zone, tårerne trillede lige så stille, da vi sad foroverbøjede og mærkede, at vi er gode nok som vi er. Af hjertet tak for den tilgang til yogaen du formidler, også i andre af dine videoer. Dbh Lene

 6. Tak, Simon.
  Virkelig underligt – din yogaklasse faldt på en dag, hvor den virkelig gjorde en forskel. Det er søndag, jeg var rastløs, tiden gik og jeg ærgrede mig over intet at udrette. Og nu 40 min. senere har jeg det fantastisk 🙂 Ro i sjælen. Tak

 7. Hej Simon, tak for en skøn lektion i at have det godt. Dejligt at vide, at man ikke skal præstere hele tiden, men at der er tid og plads til fordybelse og til at mærke øvelserne. Jeg føler mig afslappet efter lektionen – skøn følelse.

 8. Wow mand! Jeg har i en del år, været meget begejstret for din/Simons undervisning og tilgang, men den her tog det altså lige skridtet videre!
  Tak! Helt derinde aller inderst fra. Så stærkt at jeg næsten tror, du kan mærke det, der i fortiden.
  Så fint!

  1. Post
   Author
 9. Kære Simon
  tak for en dejlig sekvens. Jeg har efterhånden lavet et par forskellige af dine sekvenser og kan rigtig godt lide din venlige tilgang. Og vil også lige indskyde, at jeg aldrig har kunnet lide solhilsner, fordi jeg bruger mere energi på at forsøge at huske, hvad jeg skal gøre nu end på at være i stillingerne, men du guidede igennem hele vejen og så var de faktisk rare

  1. Post
   Author

   Kære Sidsel.
   Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. Det gør mig virkelig glad, at du godt kunne lide solhilsner i mit selskab. 🙂 God sommer!!!

 10. En rigtig rar og afslappende sekvens til din behagelige stemme. Jeg værdsætter at du følger hele forløbet til ende, at du afslutter den med at vi sidder op sammen og takker os selv og hinanden. Tusind tak Simon. Namaste

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 11. Wouv en session. Jeg fik simpelthen tårer i øjene og kunne virkelig mærke forløsningen ved ikke at skulle præstere og sætte mig selv fri. Din tilgang til yoga er meget inspirerende. Tak.
  Namaste

  1. Post
   Author

   Kære Anne. Det glæder mig, at yogaen havde den effekt på dig. For mig er det næsten helligt at finde ind dét sted, hvor jeg ikke skal præstere for at være god nok. Ha’ en dejlig dag!! Namaste

  1. Post
   Author

   Kære Joan. Jeg simpelthen så imponeret over, hvor godt Yogavivo fungerer, og jeg er taknemmelig for at være med. Dejligt at høre, at du er tilfreds med det. God vind!!

 12. Efter 4 måneder på yogavivo er jeg nærmest afhængig af dine mange forskellige sessions; du er fantastisk og uanset intensitet, er jeg altid fyldt op af god energi og en glad krop. Tak Simon.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Trine. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg elsker selv, at dyrke yoga på den måde, og det glæder mig, at det også giver mening for dig. 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Pia. Bedre sent – end aldrig. Jeg ser først din fine kommentar nu, og selvom den har ligget i næsten en måned, så gjorde den mig stadig glad! Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. 🙂

  1. Post
   Author
 13. Skønt! Elsker den projekt frie zone og glæder mig allerede til næste video! Hvor var denne praksis bare befriende rar og velplanlagt, man kommer til at smile mange gange i forløbet! Også dejligt at videoen ikke bare slutter når man opfordres til at ligge og slappe af til sidst, men at du bliver tilstede og afslutter den på en fin måde. Det gør jo at man også selv bliver liggende og dermed udskyder mødet med den projekt orienterede verden endnu 5 minutter, dejligt! 😉

  1. Post
   Author

   Kære Karina. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg blev virkelig glad for, at du kunne lide “Projektfri zone”. Det er en form for yoga, som jeg selv har meget brug for, og som jeg nyder at lave. Ha’ en dejlig dag. 🙂

 14. Dejlig, dejlig klasse! Der sker jo sjovt nok det, at når man slipper forventningen, så finder kroppen alligevel så langt ind i stillingerne, som den naturligt kan.
  For eftertiden, når jeg ruller min yogamåtte ud, så vil jeg ikke “lave” yoga, men ” være” yoga. Tak!

  1. Post
   Author
 15. Kæreste Simon

  Namaste

  Jeg fornemmer dig i høj grad.
  Af hjertet tak for, at du mindede mig om at jeg ikke behøver at præstere for at være god nok. Hold da op hvor har jeg brugt meget af mit liv på at bevise mig og præstere. Din klasse hjælper mig meget til at huske mig selv på det.
  Virkelig virkelig fedt og tusinde tak.

  1. Post
   Author

   Kære Carina. Tak for din fine kommentar. Hvor er det dog fedt, at du lukker yogaen helt derind, hvor det betyder noget. Det gør mig glad at læse. Alt godt til dig!!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 16. Tak! Det var en dejlig måde at komme til live på en lidt stresset dag – og føle sig god nok til at klare resten af dagen. Namaste☀️ ☺️

 17. Tak, Simon. Det var lige præcis den praksis, jeg havde behov for og den påmindelse, jeg ikke vidste, jeg manglede. Dine ord fik åbnet for sluserne og jeg måtte overgive mig til tårerne, når du mindede mig om, at jeg ikke behøver at præstere, for at være god nok. Så tak, Simon. Det var både forløsende og befriende☺️

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 18. Kære Simon, tusind tak for skøn sammensætning af øvelser og formidling af dit tema.
  Jeg stod helt af i mange år på yoga, fordi det virkede uroligt præstationspræget for mig og min krop havde brug for meget tid til at åbne sig op. Så blev jeg ret syg med mit stofskifte og kunne ikke gøre meget med min krop.
  I vinters så jeg, at kirken overfor mig havde yoga. Jeg tænkte, at yoga i et kirkerum det må da have et andet fokus. Det havde det også. Jeg er egentlig ikke kristen, men kristendommens temaer som overgivelse, tilgivelse, villighed til forandring i livets tempo , at vi er skabt præcis som vi skal være og elsket præcis som vi er ect ect ect . De er meningsfulde og gavnlige for mig i min praksis og inspirere mig til at åbne op til livet og mig selv, som jeg er nu og her i dette øjeblik. Det er især gavnligt for mig, når det får første prioritet i praksissen. Dette gjorde faktisk, at jeg kunne være med en hel time uden at føle mig forkert, og jeg mærkede healing i min krop på trods af min sygdom.
  Jeg har nu lige været på retræte med denne crossyoga, hvor jeg til min egen forundring kunne lave 3 timers yoga uden besvær. Jeg bliver faktisk bedre til yoga af ikke at præstere. Samtidig gør dette fokus også, at jeg føler, at jeg kommer i kontakt med noget større end mig selv eller i mig selv, som jeg ikke har ord for. Jeg tænker, at dette må komme fra fokus og yogaen, men det ved du nok mere om rent teoretisk, end jeg gør:-) Det er personligt meget mere givende for mig end “om jeg kan få fødderne om bag nakken”.
  Så tak, det var ret fantastisk at slå op på en fin video i dag med selv samme tema formidlet på din måde. Det blev et langt skriv, men jeg er taknemmelig over, at du deler din personlige praksis og mangeårs erfaring med/studie af yoga og filosofien bag (den mærker man). Jeg vil helt sikkert følge flere videoer med dig. Tak Simon til det sted inden i dig bag det hele, som er lige som det skal være;-)

  1. Post
   Author

   Kære Sidse Marie. Tak fordi du delte din historie. Det glæder mig meget, at du genfandt yogaen i kirkerummet. Det lyder virkelig fint. Det er sjovt så hurtigt, at yoga kan blive noget, som vi gerne vil være gode til, i stedet for at handle om at slutte fred med sig selv og verden. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke!! 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Julie. Det glæder mig meget, at du kunne mærke pointen. Det er i mine øjne blandt det allervigtigste, som yoga kan lære os. Ha’ en skøn dag!

 19. Jeg drømmer tit om at min krop ikke ville lave så mange knuder men lade mig løbe langt og dyrke yoga der gjorde mig stærk! med dit program her kunne jeg mærke en ro som min krop syntes om! TAK namaste 🙂

  Mette

  1. Post
   Author

   Jeps. Den kender jeg godt. Drømmen om, at kroppen kunne lige så meget, som jeg drømmer om. Jeg er glad for, at du oplevede at kroppen kunne lide programmet, og jeg tænker, at det er vigtigt, at vi lader kroppen bestemme tempoet mere. 🙂

 20. Hvilken vidunderlig “zone”, at være i! Når man som mig er forholdsvis ny udi yogaens kunst og visdom, så er det bekræftende og befriende, at det ikke skal være et projekt, hvor man skal konkurrere med alle de andre på facebook og instagram 🙂 Det har givet mig meget mere mod og tro på, at det jeg kan og gør, også er rigtigt 🙂 Tak!

  1. Post
   Author

   Kære Kristina.
   Din kommentar gør mig simpelthen bare så glad. Lad os ikke fare vild på “yogamarkedspladsen” og tro, at vi skal være alt muligt andet, for at vi og vores yoga er god nok.
   God fornøjelse!

 21. “Projektfri zone” er helt klart min favorit når man har brug for et øjebliks fred og lige at finde sig selv igen når man har travlt.

  1. Post
   Author

   Kære Lærke. Det glæder mig meget, at du kan lide “Projektfri zone”. Det er primært sådan, jeg selv dyrker yoga, så jeg kan sagtens forstå dig. 🙂

 22. Jeg har ikke haft lyst til yoga i lang tid. Men i dag var lysten der og hvor er jeg glad for projektfei zone dukkede op øverst hos yogavivo. Lige hvad jeg havde brug for er venligt skub i den for mig rette yoga retning. Tak for klassen og dine (altid) vise og reflekterede ord Simon! Mandags hilsener Sandra

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Eva. Vi er (desværre) rigtig mange, der har brug for projektfri zone. Jeg er virkelig glad for, at videoen virkede for dig. 🙂

 23. Lige hvad jeg havde brug for her til morgen, efter en hektisk dag i går – fri for præstation, ren nydelse i solen på terrassen – tak for det.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn