Prana som vinde i kroppen – praksis

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åndedræt & Pranayama
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

På baggrund af Simons talk om vayu’er og hans introduktion til bandha’er, vil han her instruere en sekvens af klassiske vejrtrækningsteknikker. Sekvensen vil give dig en oplevelse af, hvordan man bruger de tre kropslåse til at dirigere prana ind i overkroppen, og videoens to sidste teknikker vil desuden træne din kontrol af bækkenbundens muskler.
Denne video er en del af forløbet: Vejrtrækningen – en nøgle til fred og livskraft. Vi anbefaler, at du læser beskrivelsen af forløbet, før du går i gang.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Hej Simon. Hold da op, det var spændende, sjovt og utrolig energigivende på en “rolig måde” med bandhaer og tilhørende øvelser. Jeg har læst din bog og lavet øvelserne i forløbet langsomt men sikkert, hvilket har fungeret godt. Var en smule tilbageholdende med de sidste øvelser i forløbet og jeg tænker også at det er godt at have overskud og ro og fred til at gennemføre på en god måde. Jeg er rigtig glad for dine to bøger.
  Tusind tak for dit fine arbejde .

  1. Post
   Author

   Hej Grete. TAK for din fine kommentar. Det glæder mig utrolig meget, at du har fået gavn og glæde af både bogen og programserien på Yogavivo. Det var præcis dét, jeg drømte om, da jeg skrev bogen og planlagde videoerne. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Vejrtrækningen - en nøgle til fred og livskraft