Moontime Yoga

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 54 min
 • Underviser : Laila Torsheim
 • Tema : Balance i hormonerne / Særligt for kvinder
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga / Restorativ yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette program er skræddersyet til, når du har menstruation. Med programmet kan du fjerne og forebygge smerter, kramper og ubehag – for det er ikke meningen, at du på nogen måde skal have gener af din menstruation.
Underliv og maveområde afspændes, og programmet virker meget afstressende. Programmet er også til dig, der ingen gener har, men har lyst til at sætte tempoet lidt ned og tune ind på den mere intuitive energi, der kan være tilstede på dette tidspunkt. Så uagtet om du har gener eller elsker din blødning, så er min varmeste anbefaling, at undersøge hvad der sker, når du sætter tempoet lidt ned og nærer dig selv lidt ekstra under din blødning. Min erfaring er, at kvinder oplever mærkbare positive ændringer både fysisk og psykisk. God fornøjelse!

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

 1. Dejligt program. Mange tak for det! Og et forslag: Jeg er stor fan af jeres bog “Dit hemmelige våben,” som har hjulpet mig meget til at tænke anderledes om mit cyklus. Jeg tænker på om du måske havde lyst til at lave nogle kortere meditationer, som man kunne bruge under hver årstid. Hvor man for eksempel blev mindet om de særlige styrker, som man havde i hver fase. Det ville gøre min mentale arbejde nemmere….

  1. Post
   Author

   Kære Johanne, tak for at skrive 🙂 Hvor er det dejligt du er glad for bogen. Og jo, jeg tænker at lave noget mere om cyklus herind til Yogavivo 🙂

 2. Virkelig groundende og afspændende program. Mine smerter er helt væk efter denne time, og jeg føler en åbenhed og lethed i hele bækkenbunden – skønt at have et alternativ til smertestillende piller <3

 3. Wauw! 1000 tak Laila <3 Hold da op hvor det bare virker. Har netop læst din bog om cyklus (Dit hemmelige våben) og hvor er det bare vigtig og inspirerende viden – absolut must-read for alle kvinder. Burde være pensum i folkeskolen 😀

  1. Post
   Author

   Enig Sandra – den burde være pensum! Heldigvis oplever jeg også at flere og flere kvinder har læst min bog – for ti år siden synes folk det var mærkeligt når jeg snakkede om cyklus. Idag oplever jeg, at virkelig mange snakker om – men der er stadig et stykke vej til at alle kender til de ting vi skriver om….Der kommer mere herinde på Yogavivo i form af programmer og talks om cyklus. Tak for at følge med herinde og læse med derhjemme 🙂

 4. Tusind tak for en skøn praksis. Jeg har desværre stadig smerter, men er dejlig afspændt og connected til min krop og underliv nu. Rigtig dejligt.

  1. Vil lige give tilføje, at jeg skrev min kommentar lidt for hurtigt – for 10 minutter efter jeg havde skrevet den, rejste jeg mig fra gulvet, og så var mine smerter fuldstændig væk, og det har de nu været i snart 4 timer! Så tusind tak, Laila! Namaste.

   1. Post
    Author

    Kære Mellanie – hvor er det godt at høre! Du kan sagtens lave det dagligt mens du har menstruation og evt overveje at lave programmet der passer til tiden op til menstruation for at forebygge smerter. Tak fordi du gav dig tiden til at skrive din feedback 🙂

    1. Selv tak 🙂 har haft en skøn menstruation og har fulgt denne video dagligt – endnu engang tak.

     Har også sendt dig en mail ang dine yogahold!

 5. Det skønneste program!:)
  Jeg lagde mig på yogamåtten med den der spændte/tunge lidt smertende følelse i underlivet jeg har under menstruation og efter de 55 minutter var smerter og ømhed væk! Fantastisk

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Laila Torsheim