Kernekraft

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 35 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Slank & fit / Styrke & stamina
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette 30-minutters yogaprogram vil garanteret give dig varmen og vil både vække, tænde og styrke korsetmusklerne godt og grundigt. Efter sekvensen vil du sandsynligvis både føle dig stærkere, højere og kvalmende selvtilfreds.

143 KOMMENTARER

KOMMENTARER 143

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. hej Simon
   mange tak for super undervisning….fik endelig prøvet rigtige gode øvelser for min lænd, hofter haleben m.m.
   Men det svært for mig da jeg har stomi og tidligere blevet opereret meget i min mave, lukkemuskel, og omkring haleben.
   Men jeg forsøger så godt jeg kan og synes det hjælper mig lidt…..Håber jeg gør det rigtigt.
   Men ja svært at få ordenligt fat i min core, bækkenet m.m. , du er en god læremester

 1. Tak Simon – har nok praktiseret denne tæt på 100 gange, vender altid tilbage når jeg har brug for at mærke muskler og frigive mental energi.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Denne her fantastiske yogasession laver jeg min 2 gange om ugen. Du guider præcist og formår at skabe et rum for udholdenhed og vilje TAK!

  1. Post
   Author
 3. Hej Simon, tak for øvelserne på din dvd “peaceful flow, som har givet mig lyst til at prøve mig selv af i yogaverden. Jeg mærker en følelse af indre ro, grounding og stabilitet i kroppen. Nu er tiden kommet til korsetmusklerne, som skal styrkes uden der går for meget præstation i den. Jeg vender tilbage med en kommentar, når jeg har prøvet dit “kernekraft-program” nogle gange.

  1. Post
   Author

   Hej Sebastian. Hvor bliver jeg bare glad for at høre, at “peaceful flow” har virket godt for dig. Jeg var selv ret stolt af den DVD, da jeg udgav den. Jeg håber, at Yogavivo kan løfte din yoga endnu højere. Der er i hvert fald meget at vælge imellem. God vind!!

 4. Kære Simon
  Stadig min ynglings session. Føler mig stærk under yogaen og let som en fjer bagefter
  Tak for god undervisning – glæder mig til morgendagens session

  1. Post
   Author
 5. Det er en fantastisk sekvens, virker god og føles så rart i kroppen bagefter. Det er 2. gang jeg laver denne nu og lyder forsvinder 29 min inde i klippet, gør den også det for jer andre?

  1. Post
   Author

   Kære Christina. Dejligt, at du godt kan lide sekvensen, men det lyder helt forkert, at lyden pludselig forsvinder. Jeg har ikke selv noget med teknikken at gøre, og jeg vil helst ikke være mellemmand, men jeg skriver lige til Yogavivo og siger det. Hvis det ikke ændrer sig, må du meget gerne kontakte dem direkte. Tak fordi du gør opmærksom på det. God lørdag!! 🙂

  2. Kære Christina

   Tak for din besked. Vi har testet videoen hvad angår billede og lyd, og kan ikke reproducere den fejl du beskriver. Hvis du oplever fejlen igen, så prøv at afspille videoen i en anden browser eller på en anden enhed, da denne pudsige fejl må opstå i dit system. Vi har ikke haft andre henvendelser i denne anledning. Og, skulle problemet fortsætte, så skriv gerne til vores kundeservice på mail@yogavivo.dk.

   Vi ønsker dig god fornøjelse 🙂
   DBH
   Yogavivo

   1. Kære Simon og Brian,

    Tusind tak for begge jeres svar, det er værdsat. Jeg prøver at åbne denne sekvens i en anden browser næste gang jeg skal lave den.
    Rigtig god dag til jer begge.

    Vh Christina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 6. Elsker denne her session!! Specielt der hvor man ligger på maven og skal række foden op til den modsatte hånd, ooohhh er lækkert knæk fra min ryg. Ligeså godt som en kiropraktor 😉
  Taaak Simon! 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Mai. Selv tak, og tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg elsker selv lige præcis den øvelse, selvom det faktisk er et stykke tid siden, at jeg har lavet den. Den vil jeg inkludere i min praksis senere idag. Ha’ en god snevejrsdag! 🙂

 7. Super god session. På trods af at jeg har meget dårlig nakke, så kunne jeg være med til det meste og det var bare så dejligt at få følelsen af at træne hårdt og samtidig skånsomt.
  Du er rigtig god til at instruere, Simon.
  Namaste

  1. Post
   Author

   Kære Michelle. Det gør mig SÅ glad at læse din besked. Det er vigtigt, at det er muligt at træne samtidig med, at vi tager hensyn til vores skader. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. 🙂

 8. Har nu været i gang med yogavivo en uge og de virker så fint for mig. Er vild med balance/styrkeøvelserne. De er også sjove, og det kan jeg godt lide.
  Tak for sessionen. Den var super.
  Bum <3

  1. Post
   Author

   Kære Trine. Hvor er det fedt, at Yogavivo fungerer godt for dig. Jeg blev faktisk selv overrasket over, hvor godt det fungerede for mig. Ha’ en dejlig dag!! BUM!

  1. Post
   Author
 9. Det var fint og passende. Nu forstår jeg, hvorfor min dygtige og søde veninde, Annette, er vild med yoga hos Simon. Jeg vil selv kigge forbi igen.

  1. Post
   Author
 10. Tak Simon<3 Du var min indgang til yoga for mange år siden og jeg har bevaret glæden ved at følge med her i Yogavivo. Min kerne vil helt sikkert have dig i tankerne i morgen tidlig, når jeg skal ud af sengen:-)

  1. Post
   Author

   Det gør mig SÅ glad at læse din besked, og jeg er glad for, at Yogavivo fungerer for dig. Jeg synes selv, at det virker overraskende godt.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 11. Mange tak. Meget effektiv serie! God blanding af styrke og koncentration. Den kommer ind i det faste program. Lavede den i øvrigt tilfældigt som opvarmning til din chakrameditation. Det var en fed kombination:-) Hvis du skulle anbefale en praksis som pre chakrameditation, hvad ville det så være? 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Thomas.
   Fedt, at du tog dig tid til at skrive. Jeg er glad for, at du kunne lide sekvensen, og jeg synes, at det er sjovt, at det var godt at kombinere den med en cakrameditation. Jeg tænker, at nogle er bedst tjent med at lave en følsom, åbnende praksis før en cakrameditation, og så er der andre, som har bedst af at lave en praksis, som gør dem mere “ground’et” og stabile. Det er meget individuelt. Traditionelt vil man ofte lave nogle stimulerende vejrtrækningsteknikker som f.eks. kapalabhati. God fornøjelse. 🙂

 12. Super god og meget hård træning! Nu kan jeg holde fri resten af dagen med god samvittighed. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil træne dette program. Tak for det Simon!

  1. Post
   Author
 13. Har bestemt mig for at dyrke lidt “selv”tid og hvad er ikke bedre end at bruge 30 minutter hos “dig” her på siden. Vild glad for hvad yoga har bidraget med i mit liv. Namaste

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 14. BUM! Rigtig godt yogaprogram der vækkede mig. Gode guidelines også til modificering af sideplanke – jeg skulle hele vejen være meget opmærksom på ikke at trække skuldrene op om ørerne. Tak ❤️

  1. Post
   Author
 15. Tak for en super træning. Jeg føler mig styrket og opløftet – tak 🙂
  YogaVivo giver så meget mening for mig – det er fantastisk man få så meget god og ekstremt kompent undervisning i en travl hverdag. TAK

 16. Ligesom med “projektfri zone” er jeg fan 😀
  Denne træning kan jeg dele ind i små flows og bruge som en del af min undervisning i pilates, på mit powerhold 🙂 Tak!

  1. Post
   Author
 17. He he – nu forstår jeg bedre alle de der bum-kommentarer! TAK for en god yoga session, der kan mærkes! Det føles godt at være i min krop.

  1. Post
   Author
 18. Godmorgen Simon og tak for at vække stressramt krop, der ikke har lavet noget i al for lang tid. Nu en morgendukkert i Østersøen og så morgenmad.
  God dag til dig.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 19. Tak for en styrkende og inspirerende *dag et * og for hele dette 10 dages program,godt at vende tilbage til yoga efter al for lang pause – lige sådan et program jeg har drømt om,igen mange tak til Jer alle og hav en dejlig dag 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 20. Jeg er så meget fan… både af din humor og dine meeeeget lange vejrtrækninger 😀 når det er hårdt, går der tre af mine vejrtrækninger på en af dine :O så denne her praksis kommer jeg til at tage mere end en gang! TAK

  1. Post
   Author
 21. Det er 2 år siden jeg har lavet yoga…så jeg var lidt spændt på det… men følte mig rigtig tryg ved din måde at guide på og det var et super lækkert program Takker

 22. Post
  Author

  Wauw!! Jeg er oprigtigt overvældet over at få så mange søde kommentarer. Tusind tak. Det er dejligt at vide, at det giver mening at undervise online. BOM!!

 23. NamesteTak for dejlig yogapraksis
  Trængte lige til et energi boost ovenpå pensumopgivelser
  Det er ikke sidste gang jeg deltager i din praksis Simon. Du er helt fantastisk til at guide

 24. Du gjorde det igen! Af alle gode yogainstruktører er du for mig “the one and only”. Det er pga dine souveræne yogaklasser, både på yogavivo og dine dvd’er, at yoga er blevet en stor del af min hverdag og min måde at leve og tænke. Tak!

 25. Dejligt. Du er så god til at guide verbalt…..ville kunne gennemføre med lukkede øjne
  Har lige afsluttet min første session her på yogavivo. Jeg vil have mere

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn