Hvor skal skuldrene egentlig sidde?

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 30 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Yoga teknik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 4/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. Skulderleddet består af tre led, og det er en meget bevægelig del af kroppen. Knoglerne omkring skuldrene låner os ikke ret meget stabilitet, og derfor er det rigtig smart at vide lidt om, hvordan du bruger dine muskler til at placere skuldrene fornuftigt. I denne video giver Simon en simpel opskrift på, hvordan du kan skabe god skulder-alignment (en hensigtsmæssigt og balanceret kropsholdning), og denne opskrift skal vi undersøge i forskellige stillinger. Vi skal blandt kigge nærmere på skuldrene i solhilsenen, hvilket er noget, som mange har svært ved. Det kan være rart at bruge et tæppe og to blokke til denne video, men det er ikke en nødvendighed.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Jeg håber flere kigger med. Jeg føler mere frihed i skuldrene og kan næsten få hælene helt ned i jorden i hundestrækket.

 2. Disse teknikprogrammer er fantastisk bidrag til uddannelsen som rytter. Derudover understøtter øvelser og forklaring forståelsen for hestens motorik – det bliver ikke bedre 🙂 Tak

  1. Post
   Author
 3. Jeg elsker lige at få “fodret mine spejlneuroner”, med dette emne! Det satte rigtig mange ting på plads for mig, i forhold til både min egen praksis og min undervisning. Både fordi jeg sagtens kan se de eksempler på “fejlstillinger” du beskriver, men også fordi jeg selv er udfordret af skulderskader.
  Tak 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Kristina. Tak for din kommentar. Det gør mig meget glad, at du fik noget ud af videoen. 🙂
   Jeg håber, at din skulderskade snart går i sig selv igen.
   Ha’ en dejlig aften! Simon

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis