Hvad kan yoga egentlig?

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 7 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Yogafilosofi & baggrundsviden
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yogavivo Talks
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 1 i forløbet “Yoga i livet“. Hvorfor dyrker vi egentlig yoga? Det er et fundamentalt spørgsmål, og det er et vigtigt spørgsmål at stille sig selv en gang imellem. I denne filosofiske snak kigger vi på, hvordan yoga er et middel snarere end et mål, og vi skal se, hvordan yoga kan gavne os i vores liv på tre forskellige niveauer.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

 1. Tak for “snakken” – hold nu op, hvor giver det god mening. Har bestemt sat nogle tanker igang. Jeg vil straks gå videre med næste video i serien 🙂

  1. Post
   Author
 2. Hej Simon
  Tak fordi du deler dine tanker. Det giver fuldstændig mening hvad du fortæller og jeg bliver så glad indeni når du forklarer noget jeg har følt længe – men ikke har kunne sætte ord på. Vil prøve at dele dette med mine yoga elever, da essensen er så vigtig i dit budskab. Glæder mig til de 6 andre “programmer” og vil vil se dem her i sofaen mens hele huset sover.
  Camilla

  1. Post
   Author

   Kære Camilla. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er glad for at ordene gav mening for dig, og jeg håber, at du også kan lide de andre “snakke”. 🙂

 3. ~ Hej Simon,tak for dine fine betragtninger i din video 1 ~
  Jeg har netop meldt mig ind i Yogavivo med 14 dages prøveperiode og glæder mig til at åbne mere for yogafilosofi og yoga igen,mange tak

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga i livet