Hjertet af Yoga

 • Tid : 7 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Yogafilosofi & baggrundsviden
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yogavivo Talks
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 2 i forløbet “Yoga i livet“. Der findes et utal af forskellige yogasystemer, og det kan virke temmelig forvirrende. Under overfladen finder vi imidlertid et sæt interessante og kraftfulde tanker, som alle traditionelle yogasystemer er enige om. Dette kan kaldes “hjertet af yoga”, og når du forstår disse tanker, bliver det pludselig klart, hvordan de forskellige systemer fundamentalt set vil det samme, og hvordan yoga dybest set ikke handler om smidighed og wellness, men om at reducere lidelse og lade livet flyde harmonisk.

21 KOMMENTARER

KOMMENTARER 21

  1. Post
   Author
 1. Kære Simon

  Det gav rigtig meget mening for mig. Du forklarer det så tydeligt og klart. Tak for din ærlighed og ægthed. Den mærker jeg tydeligt. Jeg kan bruge din snak og budskab rigtig meget.

  Af hjertet tak.

  1. Post
   Author

   Kære Carina. Det er SÅ vigtigt for mig, at yoga ikke bliver en facade eller en rolle for mig, så dine ord gør mig mig virkelig glad. Ha’ en skøn sommerdag!!

 2. Hej Simon,
  Tak for nogle spændende og lærerige, gode videoer. Jeg kom til at tænke på noget… jeg har hørt, at der er noget der hedder yogisk kost og rensning af næse, svælg mm også er dele af yoga. Har du noget kendakab til det og tænker du også, at det er teknikker til at realitytjekke og komme nærmere sukha?
  Varm hilsen
  Michaela

  1. Post
   Author
 3. Tack för en otroligt bra förklaring alhjärtat i yogan…Detta ger mig verkligen ett djup jag har saknat i mina tidigare yoga studier och praktiker som yogalärare.

 4. Hej Simon
  Tak for dig. Jeg griner og græder på samme tid. Græder over genkendeligheden, aha-oplevelsen og lettelsen over at blive mindet om at det der ” rigtig og forkert” som jeg har styret efter, jo slet ikke giver mening at forsøge at leve efter. Og griner af yogalæreren med hemmelige rygsmerter……. tak for ordene, de hjalp godt!
  Kh. Hanne

  1. Post
   Author

   Kære Hanne. Jeg kender rigtig godt følelsen af at de her tanker giver lidt blandede reaktioner. Du er sej, at du lader ordene røre dig. Det kræver, at du lader dem røre dig. Kh. Simon

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga i livet