God yoga til hele folket

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 53 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Rolig & langsom
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Der er desværre mange, der oplever, at de har svært ved at dyrke yoga. De har simpelthen svært ved at følge med til almindelige yogaklasser. Udfordringen drejer sig som regel ikke så meget om yogastillinger, men snarere om tempoet og overgangene mellem stillinger. Alder, skader eller hvor stor man er, kan være svært at forene med de akrobatiske bevægelser, og desværre føler mange sig henvist til “yoga for begyndere” eller “skåneyoga”. Dette er virkelig ærgerligt, for det er selvfølgelig muligt for alle, at dyrke god yoga. I denne video har Simon fjernet de krævende overgange og i et roligt tempo underviser han en god, effektfuld yogaklasse, hvor ingen (forhåbentligt) føler sig ekskluderet. Undervejs i yogaklassen skal du bruge et bælte eller noget lignende. 

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar
 2. Avatar
 3. Avatar
 4. Karen C
 5. Avatar

  Mange tak for et dejligt program, og tak for din insisteren på at gøre yoga til en mulighed for alle. Det sætter jeg stor pris på.

 6. Avatar

  Tak for den dejlige langsomhed og finhed. Selvom jeg har lavet yoga dagligt næsten hver dag de sidste 4-5 år føler jeg mig som nybegynder hver gang jeg går på måtten – der er altid nye dybder og nye nuancer at opdage. Tror aldrig man når til at føle sig færdig og formfuldendt – heldigvis 🙂

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn