Få mere energi med fri nakke og ryg

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 14 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 14 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Tid 34 min
Underviser Ilse Gaardahl
Tema Senioryoga
Niveau Let øvet
Yogastil Iyengar Yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nr. 1 i programserien “Iyengaryoga +50“. Vi har fokus på skuldrene, nakken og ryggen. Når vi bliver ældre, falder vi ofte sammen i både ryggen og skuldrerne. I denne video laver vi stillinger, som løsner i skuldrerne, og dermed aflaster nakken. Stillingerne er enkle og smidigør musklerne langs rygsøjlen, giver væskefornyelse mellem ryghvirvlerne, og giver mere energi . Fordøjelse og dine nyrer vil blive detoxet med enkle drejninger. Mod slutningen rundes af med en længerevarende og mere passiv øvelse. Videoen inkuderer ikke afspænding, så jeg anbefaler, at du finder en afspænding, som du kan lave derefter. I denne video skal du bruge en yogamåtte, en stol, en yogapølle (eller stor pude eller 2-3 tæpper) og et bælte og 2 klodser.

1 KOMMENTARER

KOMMENTARER 1

 1. Avatar

  Kære Ilse
  Det er 10 år siden, jeg sidst dyrkede yoga. Nu er jeg begyndt med de to serier 50+ (jeg er 67 år), nr 1 i hver, begge 1 gang. Begge gange har jeg lavet afslapning bagefter, dog med en lille pause imellem på 10 min.
  Begge gange fik jeg hovedpine bagefter, som gik over i let kvalme, før det klingede af efter et par timer.
  Jeg mener at kunne huske, at det har jeg prøvet før, for mange år siden, da jeg begyndte – så jeg formoder, at det vil aftage efter et par gange.
  Er det en normal reaktion, eller gør jeg noget forkert?
  Venlig hilsen Marianne

ANDRE VIDEOER I PROGRAMSERIEN Iyengaryoga for +50