Er det selvoptaget at dyrke yoga

 • Tid : 5 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Yogafilosofi & baggrundsviden
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yogavivo Talks
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 7 i forløbet “Yoga i livet“. Vi lever i en verden med kriser, udfordringer og ulighed. Burde vi ikke gå ud i verden og gøre en forskel i stedet for at trække os fra verden og rette opmærksomheden indad? Svaret er, at yoga i sin natur er selvoptaget, men at det kan være selvoptaget på to måder: Det kan være selvoptaget på en måde, som kommer os selv og verden til gode, og det kan være selvoptaget på en måde, som reelt ikke tjener nogen overhovedet. Forskellen er enorm, og det kræver stor selvindsigt at kunne navigere mellem de to tilgange til yoga. Derfor er spørgsmålet vigtigt.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Kære Simon, 1000 Tak! fordi du bringer min opmærksomhed på samhørighed, åbenhed og tillid til verdenen og mine medmennesker tilbage i min yogapraksis.

 2. Nu har jeg lyttet til alle dine talks her. Tak for dem. For hver gang jeg stifter bekendskab med temaerne, vokser min indsigt.
  Din måde at forklare, billedliggøre og forenkle tingene på, giver så meget større forståelse og sætter ord på oplevelser med yoga.
  Tak 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Chili. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar. Jeg er meget glad, for at du kan lide mine talks. Jeg elsker yogafilosofi, og det glæder mig, når andre deler min begejstring. Ha’ en god aften. Kh. Simon

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga i livet