En kropslig opskrift på åbenhed

 • Tid : 66 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Fokus & klarhed / Rolig & langsom
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Effekten af yoga udspringer ikke blot af de stillinger, du laver. Det vigtigste er faktisk, hvad du laver, mens du befinder dig i stillingerne. I denne sekvens skal vi afprøve en lille – men kraftfuld – opskrift, som vi skal følge i næsten hver eneste stilling. Efter en times yoga kan jeg næsten love, at effekten er til at tage at føle på.

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

  1. Post
   Author
 1. Tak for et virkelig godt yogaprogram, Simon – det er en af mine absolut yndlingssekvenser! Jeg nyder det hver gang, jeg gennemfører det, både under og bagefter 🙂

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn