En blid start, til dig der er usmidig, utrænet eller ældre

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 34 min
 • Underviser : Ilse Gaardahl
 • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik / Senioryoga
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Iyengar Yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Føler du dig stiv, gammel, utilpas i din krop og sind, er her en session, som kan hjælpe dig til at komme i gang. Også ved kroniske sygdomme som osteoporose, sukkersyge, gigt og livstilssygdomme. I Iyengar yoga bruger vi mange hjælpemidler, og alle kan deltage. Du skal bruge en stol, et tæppe og en yogapølle eller en stor pude. Vores fødder er vores base, så vi har bl.a. meget fokus på fødder og tæer og i øvrigt er fokus på at lave gode stræk, der giver dig energien tilbage i din krop, og velvære i sindet. Fortsæt endelig med næste video i forløbet “Senior start – få velvære i krop og sind“.

1 KOMMENTARER

KOMMENTARER 1

 1. Kære Ilse.
  Jeg er en gammel kone på 77 år, der ikke har lavet yoga før! Jeg er meget, meget glad for dine programmer til seniorer, men jeg er MEGET mere end senior, jeg er gammel, SÅ mon det er muligt, at du kan lave nogle grogrammer, der kun varer 10-15 minutter, så ville jeg lave et program om dagen. Nu skal jeg tage mig meget sammen for at lave en times program med afspænding. Men 10 til 15 min. og derefter afspænding, vil animere mig til daglig praksis!
  Håber, håber!
  Tak!
  Gunni Søe

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ilse Gaardahl