Den svære version af Kongeduens stilling

 • Tid : 26 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Bagoverbøjninger / Yoga teknik
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den femte i forløbet “Kongeduens Stilling“. Dette er forløbets sidste klasse, og det er her, du kan prøve kræfter med den svære version. Denne udgave af stillingen kræver stor smidighed i ryggen og i skuldrene, men hvis du ikke helt har denne smidighed, kan du stadig være med. Stillingen bliver nemlig først instrueret i en modificeret udgave, hvor du skal bruge et bælte eller et tørklæde til at gøre stillingen lettere. Det er en heftig stilling. God fornøjelse!

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Kære Simon – Tusind tak for et fantastisk forløb med kongeduens stilling! Jeg tog en af gangen, og endte med at tage alle fem i streg, da alle elmenterne i stillingen blev gennemgået så grundigt, og kroppen og sindet derfor var klar på at lege med helt til enden. Tak for at give en muligheden for at fordybe sig og lege, især i en tid med lockdown grundet corona, glædelig baghjul og godt nytår 😀

  Af hjertet tak

  Bianca

 2. Kære Simon.

  Tak for en skøn serie. Jeg har lavet alle programmerne flere gange – og af og til et par stykker i træk. Men i dag har jeg indviet husets nye yogasted med at lave hele serien i en lang workshop – det var udfordrende, dejligt, svært og sjovt. Og til min store overraskelse var en del nemmere fordi det kom i rækkefølge og kroppen blev så grundigt varm.

  Tak!

  Kærlig hilsen
  Sanne
  PS. Jeg holder dig ansvarlig – i hvert fald lidt – hvis jeg ikke kan komme ud af sengen i morgen:-)

  1. Post
   Author

   Kære Sanne.
   Jeg håber, at du kom ud af sengen dagen efter. Jeg blev vildt glad for at læse din kommentar. Det er lige præcis sådan, at jeg havde håbet, at serien ville blive brugt. 🙂
   Kh. Simon

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Kongeduens stilling