Den gode siddestilling

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 20 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Siddende stillinger / Yoga teknik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Hatha yoga / Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 10/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. I yoga bliver vi ofte bedt om at sidde på gulvet – både i siddende yogastillinger og til meditation. For de fleste er det imidlertid ikke let at sidde roligt og behageligt på gulvet, og derfor har Simon lavet denne video. Her giver han dig en række tips og tricks til at gøre siddende stillinger mere komfortable, og han præsenterer tre forskellige typer af siddende meditationsstillinger. Simon vil demonstrere brugen af en række forskellige hjælpemidler, men du kan sagtens få noget ud af videoen, selvom du ikke har disse redskaber derhjemme.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

  1. Post
   Author
 1. Hej Simon,
  Tak for videoen. Det var en dejlig praktisk tilgang til siddestillinger, Fint tip med ekstra forhøjning under sædet til bækkenkip i seiza, “knælende stilling” på bolster med tæppe under knæ. Kh Aki

 2. Tak Simon! Jeg har virkelig nydt at nørde lidt teknik herunder lockdown. Jeg har tidligere deltaget på mange af dine klasser ude i det virkelige liv, og jeg må sige jeg er imponeret over, hvor meget jeg allerede vidste fra din undervisning, uden at tænke over det være noget specielt teknisk ved det. Jeg vil helt sikkert tage dette forløb en gang imellem i fremtiden.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  2. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis