Åben opmærksomhed

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 18 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Fokus & klarhed / Mindfulness
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne guidede meditation er den tiende video i forløbet ”En vej til Frihed”. Vi skal udforske, hvordan vi kan træne åben opmærksomhed, og vi skal smage på, hvordan denne form for opmærksomhed føles, og hvordan den påvirker os. Meditationen har fire etaper: Først skal du lytte til lydene, så skal du være opmærksom på din krop, derefter skal du observere dit sind, og til sidst skal du forsøge at være bevidst om både lydene, kroppen og sindet samtidig. Det er en siddende meditation. Det kan derfor være en god idé at bruge en pølle eller meditationspude at sidde på, og hvis du ikke har let ved at sidde på gulvet, kan du selvfølgelig bare bruge en stol.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Hej Simon
  Det er med stor glæde jeg følger din serie ” en vej til frihed”. Jeg har praktiseret meget forskelligt, i mange år, så det er ikke nyt, men super godt.
  Særlig denne meditation, gik vidt, dybt, og åbnede op, tak.
  Jeg har som en god student, fulgt forløbet slavisk men kan ikke finde vidio nr. 9? Hvor er den blevet af? Jeg har ledt og ledt.. de bedste hilsner

 2. Hej Simon

  Tak for en god meditation. Jeg har ikke prøvet det på den måde før, men det fungerede super godt for mig. TAK. Det var svært med lydene, men resten var skønt.

  De bedste hilsner 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET En vej til frihed