12 DAGES FORLØBForløbet varer 12 dage og henvender sig til dig, som er helt ny til yoga. Du tages i hånden hele vejen, så det er nemt at gå til, også selvom det er din allerførste gang på en yogamåtte.

Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære med plads til både fordybelse og smil og tempoet er roligt, så der er tid til også at opleve og bare “være”.

Selv på 12 dages træning vil du mærke virkningerne af yogaen brede sig som positive ringe ud i din krop, dit sind og din hverdag, og samtidig får du styr på teknikken fra starten, så du etablerer en sikker hjemmepraksis.

11 forskellige videoer danner rammen for forløbet. Udgangspunktet er 6 temavideoer, hvor du gang for gang introduceres til nye ting og detaljer samtidig med, at der er en stor portion repetition. Herudover ligger der 1 længere session med forskellige fokusområder og 4 kortere videoer med afspænding, bodyscan og åndedrætsteknikken ujjayi.

Vi anbefaler, at du følger det enkelte sammensatte program slavisk, og at især temavideoerne laves i den angivne rækkefølge første gang, du træner til dem. Synes du, at forløbet skal være mere eller mindre intenst, kan du til hver en tid i justere på intervallerne, eller tage en ekstra pausedag.  

I videoerne bruges yogablok (evt. 1-3 tykke bøger), bælte (et ikke elastisk bælte/håndklæde) og tæppe (der ikke er for “fluffy” men hellere fast i det). Det er ikke nødvendigt men dog en klar fordel at have en god yogamåtte at træne på. På Yogaudstyr.dk findes de i flere prisklasser og kvaliteter. Suregrip er klart vores favorit, hvor du er sikker på at stå helt fast i din yogapraksis. Andre bestsellere er Evolution og Warrior i to lavere prisklasser.

Har du spørgsmål som drejer sig om opstart af din yogapraksis henviser vi til vores “Kom godt i gang”, hvor du finder generelle guidelines for nybegyndere.

Vi har gjort det super simpelt. Din yogavej er med dette program fuldstændig tilrettelagt – og det er blot at trykke play. Rigtig god fornøjelse!