12 DAGES FORLØBDette forløb er skræddersyet til dig, der er ny til yoga. Det varer 12 dage, og du tages i hånden hele vejen, så det er nemt at gå til.

Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære med plads til både fordybelse og smil og tempoet er roligt, så der er tid til også at opleve og bare “være” i det.

Selv på kun 12 dages træning vil du mærke virkningerne af yogaen, og du får samtidig styr på nogle teknikker fra starten, så du etablerer en sikker hjemmepraksis.

11 forskellige videoer danner rammen for forløbet. Udgangspunktet er 6 temavideoer, hvor du gang for gang introduceres til nye ting og detaljer samtidig med, at der er en stor portion repetition. Herudover er der en længere session med forskellige fokusområder og 4 kortere videoer med afspænding og bodyscan samt åndedrætsteknikken ujjayi.

Det anbefales, at du i første omgang følger programmerne i den rækkefølge de er tilrettelagt. Synes du, at forløbet skal være mere eller mindre intenst, kan du til hver en tid i justere på intervallerne, eller tage en ekstra pausedag, og ønsker du mere kan du gentage det hele efterfølgende.  

I videoerne bruges yogablok (evt. 1-3 tykke bøger), bælte (et ikke elastisk bælte/håndklæde) et (fast) tæppe. Det er ikke nødvendigt men dog en klar fordel at have en god yogamåtte at træne på. 

Har du spørgsmål som drejer sig om opstart af din yogapraksis henviser vi til vores “Kom godt i gang”, hvor du finder generelle guidelines for nybegyndere.

Vi har gjort det super simpelt. Din yogavej er med dette program fuldstændig tilrettelagt – og det er blot at trykke play. Rigtig god fornøjelse!