Wake up call

Intro-video

 • Tid : 47 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Aften & morgen / Farvel stress / Fokus & klarhed
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Op og i gang – et wake op call – når vækkeuret har ringet. Det er tid til med små øjne at krybe hen på måtten og åbne dine energibaner gennem yogaen. Sig godmorgen til dine skinneben og få gang i dit kredsløb. Dette er en sekvens, der med fordel kan laves, inden du skal ud af døren om morgenen. Når du den ikke om morgenen, så er Wake up call også en rigtig fin måde at mærke efter, hvordan du har det – når som helst på dagen.

Kristine anbefaler du laver videoen “Smartstart” nogle gange, inden du kaster dig over denne sekvens.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

  1. Post
   Author
 1. Så blev den her video også prøvet. Den er bare så god at lave lige fra morgenstunden. Blev vækket, fik varmen og kan mærke smilet brede sig. Der skal nu øves på det med fingrene imellem mine krogede tæer, som ellers er kommet langt med Tuck Toe. Der er hele tiden noget nyt, som opdages, når jeg dyrker yin.
  Tak for det Kristine.

  1. Post
   Author

   Perfekt Linda, lige som den er tiltænkt. Dejligt 🙂
   håber du stadig er med og vi ses i eftermiddag kl 16 til livestream 🙂
   Kh
   Kristine

 2. ahh dejlig måde at give sig selv kærlighed til krop, sind og sjæl. Champagneboblerne (skønt udtryk) i kroppen har en fest. af hjertet tak.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Aimen så blir’ det ik meget bedre. Dejligt at høre Tine – tak fordi du lige brugte to minutter på at dele med os alleog give mig dagens dejlige verbale opmuntring til min egen praksis. 🙂
   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Dejligt Tonny, Den er nemlig ik bare ment til om morgenen, men ligeså meget som et Wake up call når vi går i sort, glemmer os selv, går i underskud eller bare ik får talt venligt til os selv og andre.
   Kh
   K

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost