Vejledning til Kristines klassikere

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Yoga teknik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Kristine hjælper dig her med lidt ekstra vinkler og vejledning på nogle af de stillinger, som er at finde på langt de fleste klasser med hende.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. mega god ide
  giver så meget mening og svare på mange spørgsmål, og kan bruges igen og igen efterhånden som væren i stillingerne ændre sig og fokus flytter sig 🙂 TAK
  kh Anne Mette
  som godt nok stadigt bikser med tock toe – er helt vild med din nye indgang med knæene oppe for der kan jeg “nemt” være men at få knæene fra vandret ned i gulvet det er virkeligt udfordrende – kan du sige (endnu) et godt råd om vejen – skal man lade tiden arbejde og stole på processen eller presse knæene nedad ?? kan tilføje at jeg i mere end 1 år har lavet tock toe dagligt og siden sidst i Fåborg har indflettet en ekstra tock toe (on the rock altså kun tock toe) så det bliver 2 gange dagligt men synes simpelthen ikke det ændre sig? rigtig meget andet gør men tock toe – hmmm – det er en dør jeg stadigt leder efter håndtaget til……..

  1. Post
   Author

   TUCK TOE = Put tå

   Du må fortsætte med dragons, half saddle og buddhas rest så du får skabt mere bevægelse i dine stærke veltrænede ben – det er der din udfordring sidder for at du kan komme i Tuck toe og sidde der uden at dø.
   KH
   K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost