Træk den lige 10 minutter

Intro-video

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Janni Ide Daugaard
 • Tema : En kort pause
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Ved du hvad? Det er heller ikke hver dag, at jeg har mulighed for at hengive mig til en lang nærende yogaklasse. Og i stedet for at bruge min tid på at have dårlig samvittighed, bruger jeg 10 minutter på at bevæge min rygsøjle, strække siderne af kroppen, løsne op i mine hofter og give min vejrtrækning lidt ekstra opmærksomhed. Det gør altså en forskel og efterfølgende er det som om, at jeg er lidt bedre til at navigere i hverdagens mange små og store beslutninger. Du er velkommen til at prøve min go-to sekvens og se, om den også gør noget godt for dig.

31 KOMMENTARER

KOMMENTARER 31

 1. Hej Janni, synes at det var fantastisk.

  Først og fremmest at jeg skulle lytte til min egen krop, hvilken bevægelse, retning, rotation osv. Jeg har godt af og tricket med yoga måtten til sidst – ej hvor var den god! Mange tak, skal bestemmt kigge efter flere videoer med dig som instruktør.

  Namaste

 2. Dejlig morgen yoga, med virkelig god guidance. Fedt “trick” med yogamåtten til sidst. Jeg vil helt klart kigge efter flere af dine undervisningstimer 🙂

 3. Pingback: Introduktion til "Træk den lige 10 minutter" (JD-TE09)

 4. Fin lille sekvens. God at starte søndagen på.

  Må jeg spørge , hvor du har købt det yoga-sæt du har på ? Det super flot.

  På forhånd tak.

  Kærlig hilsen Lone

  1. Hej Lone,

   Beklager det sene svar.
   Først og fremmest er jeg glad for at du kan lide klassen.

   Yogasættet har jeg fået sponsoreret af Moonchild Yogawear.

   Kærlig hilsen Janni

 5. Hej Janni, tak for herlig inspiration når tiden er knap og en dejlig rolig instruktion , det er en fornøjelse at lytte til dig.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Janni Ide Daugaard