Træk den lige 10 minutter

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 11 min
Underviser Janni Ide Daugaard
Tema En kort pause
Niveau Begynder
Yogastil Hatha yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Ved du hvad? Det er heller ikke hver dag, at jeg har mulighed for at hengive mig til en lang nærende yogaklasse. Og i stedet for at bruge min tid på at have dårlig samvittighed, bruger jeg 10 minutter på at bevæge min rygsøjle, strække siderne af kroppen, løsne op i mine hofter og give min vejrtrækning lidt ekstra opmærksomhed. Det gør altså en forskel og efterfølgende er det som om, at jeg er lidt bedre til at navigere i hverdagens mange små og store beslutninger. Du er velkommen til at prøve min go-to sekvens og se, om den også gør noget godt for dig.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

 1. Avatar
 2. Avatar
 3. Avatar
 4. Sidsel A

  Rigtig fint program, hvor du forklarer godt. Det er skønt, når man som jeg ikke kan se skærmen under træning.

 5. Avatar

  Fin lille sekvens. God at starte søndagen på.

  Må jeg spørge , hvor du har købt det yoga-sæt du har på ? Det super flot.

  På forhånd tak.

  Kærlig hilsen Lone

 6. Avatar
 7. Pernille S

  Hej Janni, tak for herlig inspiration når tiden er knap og en dejlig rolig instruktion , det er en fornøjelse at lytte til dig.

 8. Avatar

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Janni Ide Daugaard