Stærk, spændstig og smidig


Et 3 ugers forløb til dig der vil have en mere tonet og smidig krop. 
Stærk, spændstig og smidig er et alt-i-en forløb, til dig der vil se og mærke resultater. Det er en unik kombination af yoga, styrkeøvelser og HIIT (høj intensiv interval træning). Engang imellem kan man faktisk blæse og have mel i munden samtidig, og det kan du her. Vi lover, at du får pulsen helt op samtidig med, du også øger din smidighed, skaber ro og får tonede muskler.


Husk at når du bruger bare 10-15 minutter på at røre dig, er det en investering i alle de minutter der kommer bagefter! Det er ikke bare en tonet krop – det er også mentalt overskud og energi til dit liv med alt hvad det rummer. 

 

3 fordele ved at tilmelde sig Stærk, Spændstig og Smidig

 • Programmerne tager mellem 6 og 15 minutter, og er designet til maksimal effekt på et minimum af tid.
 • Du kommer til at trykke på alle sundheds-knapper da du både får styrke, smidighed, ro og kondition.
 • Du får gode træningsvaner, og vi holder dig motiveret og til ilden via mails og sjov, varierende træning og yoga. 

 

Kender du det her?
Du bestemmer dig for endelig at komme i form og kommer rigtig godt fra start – men en uge eller to inde i dit projekt rammer hverdagen pludselig, du kommer ud af rutinen og før du får set dig om, er du tilbage ved dit udgangspunkt. Hvis du har prøvet det er du som folk er flest og så er du måske også bekendt med at fælde i de klassiske trænings-fælder.

Fælde nr 1:
“Jeg træner som jeg plejer – bare mere og oftere”. Selvfølgelig er al bevægelse godt, men vil du have resultater, er der en grund til den engelske talemåde: train smarter, not harder.

Hvis du bare laver alle dine øvelser – eller den samme type yoga – dobbelt så mange gange, som du plejer, vil du sandsynligvis se de negative effekter af ensidig bevægelse. Du kan næsten ikke undgå at have muskler og led, der ikke får nok opmærksomhed, hvis du altid laver den samme type træning og/eller yoga. Det gør det meget sværere at få en overall tonet, stærk og smidig krop – måske har du set billeder af træningstyper, der har skippet deres bentræning? Eller måske kan du se på din krop, at du faktisk ikke får trænet styrkende øvelser og kondition, men altid laver rolig yoga?

Når du varierer din træning, så er du mere sikker på, at du får trykket på alle de gode trænings-knapper: puls, balance, smidighed, berolige nervesystemet, ledbevægelighed og styrke for at nævne nogle stykker. Det er svært at få alt sammen i en type af træning, men når du kombinerer flere slags, bliver du ved med at udfordre din krop til at udvikle sig – jævnlig variation i træning er dermed helt essentielt, når du vil gøre store og hurtige fremskridt.

Det er lige præcis et nøje gennemtænkt forløb til at skabe variation og progression vi har sammensat med “Stærk, spændstig og smidig”. 

Fælde nr 2:
“Jeg skal træne lang tid for at få effekt”. At blive slank, stærk og smidig handler ikke om at bruge timevis i et fitnesscenter eller med løbeskoene på, mens du samtidig skruer ned for madindtaget. Faktisk giver øget træning og mindre kalorieindtag en stressreaktion i kroppen. Det kan give en effekt på den korte bane, men på den lange bane stresser du systemet og hjernen tænker, at du er i fare. Derfor vil du ofte tage det hele på, ligeså snart du ikke længere knokler med træning og reducerer madindtaget. Økonomisér i stedet med din tid og tag små, men effektfulde skridt på en måde der ikke nedbryder, men i stedet opbygger din krop og dermed også dit energiniveau og mentale overskud. 

Mange tror, at det er bedst og nødvendigt, at dedikere lang tid af gangen til at træne – gerne en time, hvis man faktisk skal have noget ud af det og svede igennem. 

Her er vores råd: mindre kan også gøre det og regelmæssighed er bedre end “grundigt én gang om ugen”! Tænk på det som tandbørstning: det er selvfølgelig fantastisk, hvis du går dine tænder grundigt igennem en gang om ugen med tandstikker og hele molevitten, men det vigtige er faktisk, at du bare gør lidt, men ofte. Det er det samme med din træning – de fleste gange behøver den ikke tage mere end 10-15 minutter. Så drop hårdheden mod dig selv – selv vores yogalærere har perioder, hvor de ikke kommer på måtten mere end 3 x 10 minutter om ugen.

For blivende resultater er det altså en god ide at fokusere på regelmæssig, varieret træning med stadige nye udfordringer så du sikrer progression.

Sådan foregår det:
Forløbet varer 3 uger, og du modtager dagens program i din indbakke kl 05 om morgenen 6 dage om ugen. Programmerne varer mellem 6 og 15 minutter.

• 2 dage om ugen vil programmet fokusere på øget kondition.

• 2 dage om ugen vil der være fokus på styrke.

• 2 dage om ugen fokus på smidighed og ro.

• Det er et kropstransformerende forløb, der giver dig mere energi end det tager fra dig.

Og ja – hvordan ville det ikke være at nå at lave sin træning inden arbejdstid så du kan have god samvittighed resten af dagen.😇

Stærk spændstig og smidig er til dig der:

 • Allerede har yogaerfaring – hvis du er helt ny eller trænger til en genopfriskning, så anbefaler vi, at du i stedet for prøver “Energi & Styrkeboost”
 • Der gerne vil forbedre din smidighed – det forebygger smerter og gør det nemmere at binde snørrebånd stående, nå ting langt inde på køleskabshylden og danse limbo for at nævne et par goder.
 • Synes at der er visse steder på din krop, der hænger lidt mere end de gjorde engang og visse muskler, der er kommet lidt tættere på Gummi-Tarzan med årene.
 • Vil have maks effekt på minimum indsats og ikke bruge unødvendig tid på transport.
 • Har lyst til at tænke “er vi allerede færdige” i stedet for “hvornår er det her slut”, når du træner/laver yoga.
 • Ønske at vende din biologiske alder – jo det er fuldt ud ladesiggørligt, men det er ikke noget man gør med cremer og sprøjter. Der skal bevægelse til – se bare Ole Henriksen. Altid i hopla, i bedre form end langt de fleste og snart 70 år!
 • Vil have variation i din træning for at se nye resultater.
 • Ønsker at komme i form på en sund måde, hvor du ikke ender med at få ondt i maven over, du ikke cyklede 30 kilometer i går, eller at du kom til at spise et stykke kage.

Hvis du kan svare JA til mindst en af disse ting, er dette forløb til DIG

 • Jeg laver de samme øvelser/den samme træning 90% af tiden.
 • Jeg får nok ikke min puls op helt så tit, som jeg burde.
 • Jeg kan egentlig godt lide, når træningen er hurtigt overstået.
 • Jeg har ret svært ved at nå mine tæer…
 • Jeg er stoppet med at se resultater af min træning og/eller yoga.
 • Jeg vil gerne kunne passe mine gamle jeans/mit bryllups-outfit/spise lidt flere kager med god samvittighed

Dine undervisere på forløbet er alle veluddannede erfarne yogaundervisere, der også har walked their talk, når det kommer til en smidig og spændstig krop. Du er med andre ord i gode hænder (og i gode fødder…).

PS: 
Den gratis adgang inkluderer også adgang til alle de 1000+ øvrige videoer og forløb på Yogavivo. Så når Stærk, spændstig og smidig efter 3 uger slutter, viser vi dig, hvor du kan fortsætte afhængig af din ønsker, tid og behov. Der er muligheder nok til at skabe progression hele 2020. 

PPS:
Og nej – du bliver ikke bundet til mærkelige aftaler for der er ingen bindingsperiode hos Yogavivo. Det betyder, at du til hver en tid kan stoppe. Opsiger du fx 3 ½ uge efter din tilmelding betaler du ingenting. Efter den første måned er din investering kr 119 pr. måned, og der er stadig ingen bindingsperiode. Du får altså mulighed for varieret træning hele året – hvor du ikke skal bruge transport-tid – til samme pris som mange bruger på et enkelt cafebesøg.