Skab plads til forandring

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 72 min
 • Underviser : Cecilie Svendsen
 • Tema : Grounding / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Restorativ yoga / Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne praksis er en af mine egne favoritter! Den kommer godt omkring i kroppen, og bagefter føler jeg mig altid afspændt og godt tilpas. Forløsende bindevævsmassage er rigtig godt for kroppen og sjælen. Massagen giver dig øget blod- og lymfegennemstrømning og er med til at afhjælpe affaldsstoffer og reducere spændinger. Det er forløsende og bidrager til grounding, og det skaber en forandring, som kan mærkes længe efter, at du forlader yogamåtten.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Da du sagde at nu var det tid til at slappe af, gik det op for mig at der var gået en time meget hurtigt – meget lækker fornemmelse 🙂 Tak.

  1. Post
   Author
 2. Det her er selvomsorg af højeste kvalitet – kunne ikke lige se mig selv bruge over en time på et program, men tiden fløj afsted og flere gange kunne jeg ikke lade være med at smile af bare velvære! Tusind tusind tak Cecilie

  1. Post
   Author
 3. Dejlig stund på yogamåtten. Fedt med boldene som intensiverer sekvenserne og giver et pift af yang til din restorative / yin praksis. Tak .

 4. Post
  Author
 5. WAUW for en fantastisk time. Du har en vidunderlig måde at formidle og guide øvelserne på – mærker din ro helt ind i min stue 🙂 🙂 Tusind tak……

 6. Post
  Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Cecilie Svendsen