Sådan bruger du “Fit and fabulous på 28 dage challenge”

 • Tid : 1 min
 • Underviser : Sisse Dall
 • Tema : Intens & hård / Slank & fit
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Sisse forklarer her, hvad du kan forvente af “ Fit and fabulous på 28 dage challenge“, og hvordan du får det bedste ud af forløbet.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Kære Sisse
  Jeg har nu været igennem din 28 dages fit and fabulous challenge. Og jeg er STOR fan. Det har været så godt (og hårdt til tider), men en virkelig stor og positiv effekt. Jeg skulle lige vende mig til, at det var videoyoga, men det var som en almindelig klasse. Må bare sige, at du er fantastisk :-).
  Venlig hilsen Betina

  1. Post
   Author

   Kære Betina. Det bliver jeg simplethen SÅ glad for at høre!!! Specielt fordi jeg også ved, at det ikke altid er det letteste at motivere sig selv via streaming, og det ikke er det samme, som live undervisning. Håber du kan mærke forskel i kroppen og måske endda andet!?

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Fit and fabulous på 28 dage challenge