Pas på nakke, skuldre og håndled

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Programmet består af teknikker, der effektivt bringer harmoni til nakke, skuldre og håndled – en del af forløbet “Pas på dig selv“. Gennem behagelige stræk og stillinger bliver de overspændte muskler udspændt, og leddenes placering bliver optimeret. Simon har brugt programmet i mange år til at hjælpe folk af med spændinger og smerter, og sekvensen har vist sig lige effektiv, om spændingerne opstår som følge af generel travlhed eller af en livsstil med et skævt bevægemønster (f.eks. professionelle musikere).

32 KOMMENTARER

KOMMENTARER 32

 1. Kære Simon
  programmet var rigtig fint indtil sidste øvelse, når jeg ligger mig bagover på pøllen får jeg en forfærdelig kvalme, har du en ide om hvorfor det sker.
  Er ellers meget tilfreds med yogavivo bruger mange af programmerne
  kærlig hilsen Towe

  1. Post
   Author

   Kære Towe.
   Det glæder mig, at du er glad for yogavivo og for min undervisning. Det lyder ikke rart, at du fik kvalme. Det sker nogle gange med bagoverbøjninger, og det sker især, hvis man ikke er vant til at bøje bagover. Det er imidlertid umuligt for mig at sige, hvad der er årsagen. Det kan eksempelvis være noget fysiologisk, hvor fordøjelsesorganerne bliver påvirket, eller det kan være relateret til vagusnerven, eller det kan være en psykologisk betinget reaktion, fordi et forsvarsværk bliver udfordret af stillingen. Mit bedste råd er, at du enten springer øvelsen over, eller at du udforsker den og undersøger, hvad der sker. Pas godt på dig selv og ha’ en dejlig dag.
   Kh. Simon

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. tak simon fantastisk program for mine gitramte arme og nakke. vil prøve det 3 gange ugentligt for at se om det lindre på min hovedpine og smerter i nakke skulder. vh pia

 3. Hej Simon

  Jeg er super glad for denne sekvens og har lavet den ofte. Har dog ikke på noget tidspunkt været i stand til at lave den sidste øvelse fordi det niver alt for meget i min lænd og gør decideret ondt. Er i tvivl om jeg bare skal blive ved eller om jeg gør det rigtige ved at bakke ud.

  Hilsen fra Stine Maria

 4. Hej Simon jeg er rigtig glad for dine progaramerjeg døjer meget med at mine finger sover. Jeg spænder også l nakke og skulder tror du at jeg kan lave nogle daglige øvelser der kan hjælpe mig? VH LISBET.

 5. Hej Simon,

  Jeg har lidt af senehindebetændelse i arme, spænder i nakker, migræne osv. i et halvt år nu. Overvejede at bruge den video en gang om dagen, for at se om det gjorde en forskel. Men er det for meget? Du siger to-tre gange om ugen.

  Med venlig hilsen Majken 🙂

  P.S er glad for at bruge dine forskellige yoga programmer, som jeg synes er rigtig gode 🙂

 6. Kære Simon.

  Tusinde tak for et skønt program. Jeg har i 2 måneder haft inflammation i skulderen, med smerter som følge. Har nu lavet dit program 2 gange og synes at det hjælper og løsner. Glæder mig til at komme rigtigt i gang med at træne igen.

  Mange hilsner
  Heidi

 7. Kære Simon,
  Tak for dette fantastiske program, der altid hjælper efter en lang arbejdsdag ved pc’en. Efterhånden ved jeg lige, hvornår jeg har brug for at lave det for at holde spændinger og hovedpine på afstand. Som en ekstra gevinst har jeg generelt fået en bedre holdning og er blevet meget mere bevidst om at holde skuldrene tilbage på deres rette plads. Dejligt.

 8. Hej Simon,
  Er lige gået igang med den første video, og er meget spændt på hvordan mine problematiske håndled udvikler sig.
  Din instruktion er meget professionel og indsigtsfuld. Det er en fornøjelse.

 9. Skøn sekvens 🙂 Cirklerne med håndledende virkede til at løse mange spændinger i mine håndled. Da jeg er poledanser døjer jeg en del med netop lige det område – og så hjælper det heller ikke at være hypermobil… Tak for gode øvelser.

 10. Hej Simon,
  Har lige gennemført din lille nakkesekvens. Det bliver helt sikkert IKKE sidste gang jeg kommer til at træne den. Det føles allerede, efter første gennemprøvning, som om mine skuldre er ca 20 cm længere nede (meget mere på plads) og at min hals er lang og afslappet. TAK! Utroligt, hvor lidt der reelt skal til for at kunne gøre en forskel for sin krop.
  Bedste hilsner Anne-Mette

 11. 1ooo Tak for en virkelig dejlig og effektfuld sekvens. jeg bruge den ofte ! og føler mig altid lidt friere og lettet i nakke, skuldre og arme.
  ~Taknemmelighed fra en musiker med skævt bevægemønster 🙂

 12. Hej Simon
  tak for en virkelig god sekvens med øjeblikkelig virkning 🙂
  Har du nogle andre videoer med øvelser der er gode for seneskedeindebetændelse?

  Namaste

 13. Tak for et virkelig lækkert program. Lavede det idag grundet en enorm spændings hovedpine, og programmet fik løsnet godt og grundigt op. 🙂

 14. Nyder at lave den sekvens minimum 3 gange om ugen. Den hjælper virkelig mine skuldre og nakke. Udover det så føler jeg blodtilførsel til hjernen og jeg slapper meget af. Tak Simon 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Pas på dig selv