Nynnende hvile for nervesystemet

 • Tid : 14 min
 • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
 • Tema : Afspænding & restitution / Angst & depression
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Meditation / Restorativ yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne hvilepraksis bruger vi teknikker, der stimulerer vagusnerven, som hjælper dig med at finde tilbage i hvile og restitution efter stresspåvirkninger. Vi stimulerer kranienerver, stemmelæber og organerne under bughulen med en nynnende åndedrætspraksis før, vi hviler. Du skal bruge noget at ligge på og tæpper og puder, så du kan ligge varmt og behageligt.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej Birgitte. Tak for en dejlig praksis. Jeg har et meget konkret spørgsmål om “ottetalsøvelsen” Menes der er liggende eller stående ottetal.?Jeg prøvede begge udgaver. Kh Anne

  1. Post
   Author

   Hej Anne, hmm det var et godt spørgsmål! Jeg havde egentlig selv tænkt et liggende ottetal, men efter dit gode spørgsmål har jeg eksperimenteret lidt selv og jeg synes faktisk at begge dele fungerer helt fint. Det vigtige element i øvelsen er, at man laver en langsom, blød bevægelse der krydser midterlinjen af kroppen og bevæger de små muskler ved kraniekanten, og det gør begge ottetaller faktisk meget fint. jeg r sikker på cirkler eller mere fluktuerende bevægelser uden et mønster også kunne fungere, bare det er blødt og langsomt og føles behageligt fo dig 🙂
   God fornøjelse med de videre eksperimenter 🙂
   KH Birgitte

 2. Hej Birgitte. Tak. Det var en dejlig afslapning og nynnende stund: Jeg kan lide din guidning og ordvalg, og følte mig i “gode hænder” så jeg kunne give mig hen til roen. Tak for det. Hilsner Lotte

  1. Post
   Author
 3. Tack!
  Älskar din röst!
  Så glad att jag förstår danska ganska bra, iaf din danska!
  Vinterhälsning från Monica mitt i landet Sverige (Rättvik)

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Birgitte Gorm Hansen