Mit go-to flow

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Flow
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det her program er ét af dem, jeg selv laver, når tiden er knap. Programmet kommer hele kroppen igennem i et simpelt flow af stående og siddende stillinger, og fordi du gentager sekvensen får du mulighed for at komme i kontakt med en tilstand af flow, både fysisk og mentalt. Har du lidt mere tid, så kan du lave sekvensen et par gange mere eller evt. supplere med en åndedrætsøvelse eller en afspænding.

63 KOMMENTARER

KOMMENTARER 63

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Pia.
   Selv tak og tak fordi du tog dig tid til at skrive.
   Udfordring skulle være godt – så længe vi husker at trække vejret 😉
   Kh
   Stina

  1. Post
   Author

   Hej Christel.
   Tak fordi du skriver. Det er dejligt at vide!
   Jeg har planlagt flere kortere videoer med flow i stil med denne til mine kommende optagelser 🙂
   Kh
   Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Selv tak Trine. Det gør mig glad at vide!
   Fortsat god fornøjelse med yogaen derhjemme.
   Vi er stadig sammen om det, bare på en anden måde 😉
   Kærligst
   Stina

 1. Tak for et superdejligt flow, som jeg virkelig synes er helt perfekt til de dage, hvor jeg har travlt eller ikke lige orker mere. 13 minutter kan jeg altid finde.

  1. Post
   Author

   Kære Trine.
   Selv tak! Ja, 13 minutter er til at have med at gøre. Og du kan gentage sekvenserne et par gange mere på dage, hvor der måtte være nogle ekstra minutter tilovers 😉 Jeg er personligt ret vild med gentagelser, da det bringer mig i en mere meditativ, flydende tilstand, hvor jeg finder god kontakt til mig selv gennem kroppen.
   Fortsat god fornøjelse med yogaen 🙂
   Kh
   Stina

  1. Post
   Author

   Kære Anja.
   Tak 🙂
   Jeg vil godt understrege, at programmet IKKE er lavet til begyndere. Det er – som beskrevet – et program, jeg selv laver, og det kræver, at man er ret fortrolig med de enkelte stillinger, hvis man skal finde det dér naturlige flow.
   Vi har ændret niveauet på videoen nu, så der ikke er nogen tvivl om det.
   Håber du finder en masse skønne programmer, der er mere dig! Der er heldigvis nok at vælge mellem herinde 😉
   Kh
   Stina

 2. Selvomjeg har lavet yoga 2 x ugentligt (hhv hatha- + viniyoga) og kender de enkelte stillinger, går det her for stært. Der mangler en længere forklaringer undervejs når man skal følge en ny serie og læreren er ukendt for en.

  1. Post
   Author

   Hej Lisbeth.
   Tak for din feedback – den er vigtig!
   Jeg har fået ændret niveau på videoen til “øvet” nu. Det tror jeg passer bedre.
   Hvis du har lyst og mod på det, kan du prøve at lave programmet flere gange i træk for at få det ordentligt lagret i kroppen.
   Så finder du måske mere frihed i flowet.
   Fortsat god fornøjelse herinde.
   Kh
   Stina

   1. Hej Stina

    Tak for dit svar 🙂
    Det passer nok bedre at det er en video for “øvet”. Men det undrer mig så bare at den er en del af serien “Kort og godt”, som jo bl.a. er introduktioner til forskellige stilarter.

    (Normalt kan jeg godt lide serier, og jeg prøvede videoen et par gange men blev noget frustreret – og det er jo ligesom ikke meningen! – men måske prøver jeg igen en anden gang)

    mange hilsner
    lisbeth

    1. Post
     Author

     Det kan jeg godt forstå, du undrer dig over. Jeg ved ikke, hvorfor den er valgt til det forløb – udover at den er kort 😉

     Men jeg skal nok nævne det i “maskinrummet”.

     God weekend!

     Kh
     Stina

  1. Post
   Author
 3. Hej. Jeg synes ligesom flere andre i denne tråd, at det gik lige lovlig stærkt. Og det er jo fair nok, der er mange niveauer af øvelser. Men I skriver i en kommentar længere oppe: “Vil du gerne lave noget dagligt på ca. 10-15 minutter som på Stærk, Spændstig og Smidig så kan du også lave forløbet ‘Kort & Godt’ Her er tempoet også mere tilgængeligt, og du vil stadig mærke en gavnlig effekt.” Men denne er netop en del af forløbet ‘Kort & Godt’, da det er det forløb jeg følger.

  1. Hej Mia.
   Tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at du umiddelbart studser over, at en bruger der kommenterer på Mit Go To Flow bliver sendt til et andet forløb hvor den samme video indgår.

   Derfor skriver vi til dig for at kaste lidt lys på det. Vores forløb er sammensat af en række videoer, som har forskellige lærere og forskellig karakter. Forløbene sammensættes ud fra et helhedsperspektiv, og hvor ‘Stærk, spændstig og smidig’ “i gennemsnit” (hvis man kan sige det) henvender sig til folk der har nogen erfaring med bevægelse, mener vi at ‘Kort & Godt’ gennemsnitligt er væsentligt mere tilgængeligt. Når det er sagt, kan der – som du har påpeget – være enkelte videoer der afviger lidt. Jamen, hvorfor gør er der det?, vil du med rette så kunne spørge.

   Årsagen er den, at det at være eksempelvis “begynder” eller “let-øvet” kan være rigtig mange ting. Nogle ser sig selv som begyndere til yoga fordi de ikke decideret har lavet yoga før, men måske har trænet andet, og er vant til instruktion og fint kan følge et hurtigere tempo. Andre kan være smidige, men er ikke vant til at modtage instruktion, og derfor er det tempoet og mængden af instruktioner, der vil kunne føles overvældende. Igen er der andre der er veltrænede, men stive som et bræt og derfor sagtens kan fælge med, men ikke kan stå i den enkelte stilling fordi musklerne ikke er lange nok.

   Jeg håber du kan se, at det at sætte et niveau og vælge et niveau ikke kan sættes på formel fordi folk er så forskellige, og i øvrigt vurderer egen formåen meget forskelligt.
   Jeg håber denne lille udlægning kaster noget lys på hvorfor man i et forløb på Yogavivo kan komme ud for at møde et forløb, som indeholder en video, som man ikke lige synes passer ind.
   Jeg skal også understrege, at vi naturligvis tager din og de få andre kommentarer vedr. dette alvorligt og vil adressere hvordan vi kan blive endnu tydeligere.

   Til sidst er det også relevant at sige, at det ikke gør noget, at man ikke følger en yogatime i perfekt stil. En ting er i sig selv, at kunne give sig selv muligheden for at slappe af ind i det nu man kan – og sige “pyt” til resten. Noget andet er, at hvis du – som et eksperiment – laver Stinas ‘Mit Go To Flow’ eksempelvis 4 gange på 2 uger, ganske sikkert vil blive meget imponeret over dig selv og hvor hurtigt din krop kan lære, justere ind og give dig en oplevelse af udvikling.

   Jeg håber vores svar giver mening for dig, og du er naturligvis velkommen til at skrive til os igen
   DBH
   Brian Degn
   Yogavivo

 4. Det går alt for stærkt. Slet ikke i orden når man forventer et andet niveau. Jeg tog dagen igår i stedet for, det synes jeg ikke er meningen med det.

   1. Hej Johanne
    Dejligt at høre, at det gik fint i anden omgang 🙂 Som oftest bliver det bedre med lidt øvelse. Se evt. beskeden til Mia ovenfor med lidt baggrund for hvordan vores forløb sammensættes.
    God fornøjelse fremover.
    DBH
    Brian Degn
    Yogavivo

   2. Post
    Author

    Hej Johanne.

    Jeg fik aldrig svaret dig, men jeg læste med glæde, at du havde givet det en chance mere. Det er godt at kunne. Og godt for dig, at du er åben nok og i stand til at undersøge det, der forekommer svært, nærmere. Det er nogen gange der, vi vokser. Når vi er i stand til at acceptere, at noget umiddelbart virker (for) svært, men tør gå ind til det med en rummelighed og nysgerrighed.

    Hurra for det!

    Ønsker dig en dejlig dag 🙂

    Kh
    Stina

  1. Post
   Author
 5. Egentlig et rigtig dejligt flow. Dog følte jeg personlig ikke at jeg var blevet varmet godt nok op til ardha chandrasana og trikonasana efter så (for mig) kort tid.

  1. Post
   Author

   Hej Sofia.

   Det er virkelig individuelt, hvor meget opvarmning kroppe har brug for. Men du kunne evt. prøve at lave flowet et par gange – hvor du den første gang går helt roligt til værks og ikke kommer ud i nogen yderpositioner. Derefter lader du kroppen arbejde sig dybere og dybere ind i stillingerne. Måske det fungerer for dig?

   Kh
   Stina

  1. Hej Gitte, det er også et mere dynamisk program som er nemmest at følge med i, hvis man har lavet mere dynamisk yoga som fx vinyasa yoga tidligere. Og når man både skal følge bevægelser man måske ikke er fortrolig med og også fokusere på åndedrættet så er der meget! Det er altid godt at starte ud med forløb, hvor vi føler vi kan være med så du kunne overveje at prøve fx vores forløb Yogaeffekten i stedet. Her laver man yoga 20-30 minutter tre gange om ugen, og det er et forløb der er bygget op så det foregår i et tempo hvor man kan følge med og stadig får en masse ud af det. Så er du stadig ny indenfor yoga eller et sted i livet hvor den dynamiske yoga (som det her program) bare ikke er det mest nærende så overvej Yogaeffekten i stedet for det her forløb. Vil du gerne lave noget dagligt på ca. 10-15 minutter som på Stærk, Spændstig og Smidig så kan du også lave forløbet ‘Kort & Godt’ Her er tempoet også mere tilgængeligt, og du vil stadig mærke en gavnlig effekt. Du finder begge forløb ved at klikke på menu-punktet ‘Forløb’. God fornøjelse!

  1. Post
   Author
 6. Det var dejligt at møde dig til parkour i dag. Det betød også, at jeg (endelig!) fik gang i Yogavivo efter ferien. Og dette fine flow var en god starter 😉 Tak!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 7. Har fået anbefalet Kort og Godt på 10 dage som startforløb som totalt nybegynder og der går dag 4 (denne her) alt alt for stærkt. Var på intet tidspunkt med og kunne ikke stå i halvdelen af stillingerne endnu, så måske let øvet ikke rigtig passer til et forløb der er “for alle”?! Jeg måtte stoppe efter 5 min. og skal nu gentage en af forrige dages videoer i aften i stedet for.

  1. Post
   Author

   Hej Katja.
   Programmet er ikke lavet til nybegyndere, så jeg forstår godt at du var udfordret. Det er Yogavivo der sammensætter forløbet med eksisterende videoer, så jeg foreslår, at du skriver din feedback på siden med hele forløbet. Så kan det komme med i overvejelser om fremtidige forløb.
   Fortsat god fornøjelse med det 🙂
   Kh
   Stina

   1. Hej Stina
    Mange tak for svar. Jeg blev også lidt lettet da jeg så at det var for let øvet, så var der jo en grund til at det gik lige lovligt stærkt 🙂
    Jeg vil helt klart skrive inde på selve forløbet.
    Dbh. Katja

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Charlotte.
   Det forstår jeg godt.
   Programmet er lavet til letøvede, men gentagelserne kan måske gøre, at du “fanger den” alligevel.
   Bare giv dig god tid og vær tålmodig 🙂
   Kh
   Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Stina Madelaire