Kom og leg med yoga

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 27 min
Underviser Nanna Hofman
Tema Balancestillinger / Flow
Niveau Let øvet
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Denne video er til dig, der trænger til at prøve en anderledes form for yoga. En form hvor fokus ligger på at have det sjovt og prøve noget nyt. Dette sikrer at du, uanset niveau, vil få en succesoplevelse med pulsen oppe og smil på læben – også selvom du måske ikke har den bedste balance eller tænker på dig selv som en avanceret yogi. Ønsker du musik til din yogapraksis, anbefaler jeg nogle Spotify playlister på min underviserprofil.

9 KOMMENTARER

KOMMENTARER 9

 1. Avatar

  Iiih det var sjovt 🙂 Lidt svært, men din stemning gjorde at det var pyt og bare sjovt at lave det. Tak <3 Det har jeg nemlig brug for.

 2. Avatar
 3. Avatar

  Tak for en sjov og helt anderledes yogaleg! Det er da vist første gang, jeg har ligget og grinet for mig selv imens, jeg lavede yoga! Dejligt!

 4. Avatar
  1. Sanne Yde S

   Jeg kunne heller ikke følge med i det tempo og på det niveau af balance og styrke – og det var det gode for mig. En superskøn måde at lave projektfri zone ved at sætte barren så højt at jeg var nødt til ikke at tage det for seriøst.

   Så jeg endte med masser af smil på læben og kroppen fuld af “lege-energi”.

 5. Avatar
 6. Avatar
 7. Avatar
 8. Avatar

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Nanna Hofman