Høj på yoga

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 36 min
Underviser Nanna Hofman
Tema Åbent hjerte / Bagoverbøjninger
Niveau Øvet
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Hverdagen kan blive triviel, og det samme kan vores bevægelsesmønster. Måske du føler dig træt, tung og udkørt, og du trænger til et løft rent energimæssigt. Hvis det er tilfældet er denne video lige noget for dig. Vi åbner hjertet i bagoverbøjninger, får varmen og hjælper fokus tilbage i kroppen. Jeg lover, at du vil afslutte denne video med at tænke ”det var godt, jeg gjorde dette for mig selv”. Ønsker du musik til din yogapraksis, anbefaler jeg nogle Spotify playlister på min underviserprofil.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Nanna Hofman