Høj på yoga

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

  • Tid : 36 min
  • Underviser : Nanna Hofman
  • Tema : Åbent hjerte / Bagoverbøjninger
  • Niveau : Øvet
  • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hverdagen kan blive triviel, og det samme kan vores bevægelsesmønster. Måske du føler dig træt, tung og udkørt, og du trænger til et løft rent energimæssigt. Hvis det er tilfældet er denne video lige noget for dig. Vi åbner hjertet i bagoverbøjninger, får varmen og hjælper fokus tilbage i kroppen. Jeg lover, at du vil afslutte denne video med at tænke ”det var godt, jeg gjorde dette for mig selv”. Ønsker du musik til din yogapraksis, anbefaler jeg nogle Spotify playlister på min underviserprofil.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Nanna Hofman