Guidet afspænding

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
 • Tema : Aften & morgen / Bodyscan
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Afspænding, shavasana & yoga nidra
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Birgitte giver dig et par tips til, hvordan du ligger behageligt i shavasana (en rygliggende hvilestilling, der oftest afslutter yogaens fysiske praksis). Du bliver guidet ind i en dyb afspænding og nænsomt tilbage igen. Du kan bruge afspændingen for sig selv, hvis du f.eks. skal ned i gear før sengetid eller føler dig stresset, træt eller urolig. Du kan også bruge afspændingen i forlængelse af en hvilken som helst yoga praksis, hvor du gerne vil tage dig ordentlig tid til at ”fordøje” det du har lært og integrere det i kroppen.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Tak for alle shavasa og afspændinger. Jeg bruger dem hver nat, når jeg vågner og har brug for hjælp til at falde i søvn igen. Og det er dejligt med forskellige valg muligheder.

 2. Jeg lavede denne afspænding i aftes, efter jeg havde lavet 40 min. yoga.
  Min mand fandt mig, sovende, på yogamåtten i stuen (og fik sendt mig i seng). Og jeg har sovet som en sten hele natten – tak for det!
  Gode fifs til stillingen.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Birgitte Gorm Hansen