Guidet afspænding

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

  • Tid : 16 min
  • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
  • Tema : Afspænding & restitution / Aften & morgen / Bodyscan
  • Niveau : Uden niveau
  • Yogastil : Dynamic yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Birgitte giver dig et par tips til hvordan du ligger behageligt i savasana (en rygliggende hvilestilling der oftest afslutter yogaens fysiske praksis). Du bliver guidet ind i en dyb afspænding og nænsomt tilbage igen. Du kan bruge afspændingen for sig selv hvis du f.eks skal ned i gear før sengetid eller føler dig stresset, træt eller urolig. Du kan også bruge afspændingen i forlængelse af en hvilken som helst yoga praksis hvor du gerne vil tage dig ordentlig tid til at ”fordøje” det du har lært og integrere det i kroppen.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

  1. Jeg lavede denne afspænding i aftes, efter jeg havde lavet 40 min. yoga.
    Min mand fandt mig, sovende, på yogamåtten i stuen (og fik sendt mig i seng). Og jeg har sovet som en sten hele natten – tak for det!
    Gode fifs til stillingen.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Birgitte Gorm Hansen