Go’ morgen bowspring

Intro-video

  • Tid : 10 min
  • Underviser : Sisse Dall
  • Tema : Aften & morgen / Fokus & klarhed / Mere energi
  • Niveau : Let øvet
  • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Rul ud af sengen og ud på måtten. Dette er en af de bedste måder at starte dagen på. Du får vækket kroppen og hovedet, og du vil kunne mærke, at kroppen summer af liv bagefter. Også dit lymfesystem kommer igang, hvilket styrker immunforsvaret. Dette, kombineret med en eller to kopper kogt varmt eller lunkent vand om morgen, vil sætte gang i hele systemet og hjælpe dig med at komme på toilettet før morgenmaden, så kroppen kan starte på en frisk.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

  1. Nøj hvor bliver jeg morgenfrisk af denne video – tak Jeg er ny her på yogavivo og blev nysgerrig efter opslaget på facebook. Jeg troede nemlig ikke der var så meget Bowspring herinde. Men Jubii det er der jo så nu er jeg hoppet på og mine morgener er nu fyldt med ti minutters selvforkælelse. Glæder mig til at udforske de andre videoer.

  2. Hej Sisse. Dejligt du gjorde opmærksom på denne nye video på FB. Så kom jeg igang med Yogavivo igen og med Bowspring:-) En super dejlig kort serie, der viser det der bowspring kan med, at hvis man bare gør det “rigtigt” og holder tonus jævnt, så skal der virkelig ikke særlig meget til at vække kroppen. Tak:-)

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Sisse Dall