Den halve første serie – en hel praksis i sig selv

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 64 min
 • Underviser : Nicolaj Jespersen
 • Tema : Åndedræt & Pranayama / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Ashtanga yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den syvende i forløbet “Ashtanga yoga – en gradvis tilgang“. I de første seks videoer har vi lagt fundamentet for denne længere praksis. Så denne video kan være en kulmination af det du hidtil har lavet, og det kan være en praksis du kan lave de dage, hvor du har mere tid.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Avatar

  Hej Nicolaj, jeg har gennemgået de andre lektioner du lagt op, og nu også denne. Så kan man godt mærke man er i gang 🙂 Jeg syntes du har en god tilgang og er meget god til at forklare hvad og hvornår man skal tænke på at gøre nogle ting. Jeg kan ihvertfald mærke, jeg kommer mere ind i stillingerne på den rigtig måde nu, måske også fordi koppen giver mere efter – og det kan jeg takke yoga for meget af vejen. Tak til dig….vh Vivian

 2. Avatar
  1. Nicolaj J Post
   Author

   Hej Amalie,

   Nej der er der ikke nogen planer for. Men principperne til at fuldføre den fulde serie er alle til stede i dette materiale.

 3. Avatar
  1. Nicolaj J Post
   Author

   Hej Lotte,

   Beklager jeg har overset din kommentar. Hvis du er hoppet direkte på denne video kan jeg godt forstå du syntes der er mange detaljer på kort tid. Ved ikke hvad din baggrund er, men hvis du kommer fra en mere traditionel mysore ashtanga baggrund kan det tage lidt tid at vende sig til den detaljerede stil. Derudover er det en programserie, som er tænk sådan at man starter fra starten og ser de teknik video man har brug for, for at afslutningsvis at lave den sidst video. Håber det hjælper:-)

 4. Sanne G

  Jeg er rigtig glad for dine videoer, og føler mig nu helt tryg ved “den første halve serie “ og gentager med mellemrum “skulderstand ved væg” for at huske på ikke at belaste mine skulder.
  Kommer den hele serie også?

  1. Nicolaj J Post
   Author
 5. Avatar
  1. Nicolaj J Post
   Author

   Hej Rasmus,

   som det fremgår at videoen er den en del af en serie og er den sidste af en lang række videoer, så det skal ses som kulminationen af serien. Dvs hvis den virker svær/hurtig kan du gå tilbage og starte fra starten af serien. Der er også teknik videoer der langsomt og grundigt forklare enkelte stilling og overgange, samt filosofi videoer for at få lidt yoga baggrunds viden. Og på et tidspunkt vil video sikkert være tilgængelig. Håber det hjælper.

   Venligst Nicolaj

 6. Avatar

  Kære Nicolaj,
  Jeg får virkelig meget ud af din undervisning her på yogavivo. Tusind tak fordi du deler med os!
  Umiddelbart virker det ikke til, at du underviser drop-in klasser nogle steder for tiden. Er det rigtigt?

  Jeg vil lære videre herinde i mellemtiden 😉

  Kærlig hilsen Kirstine

  1. Nicolaj J Post
   Author
 7. Avatar

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Ashtanga yoga - en gradvis tilgang