Reguler din hud

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 30 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når din kerne bliver vitaliseret, påvirker det en masse andre ting i din krop. Din hud vil blive glattere og mere spændstig, håret bliver kraftigere, og du vil få glød i kinderne og strålende øjne. Det er bare nogle af resultaterne, der følger med, når du får vækket din yin power. Øvelserne i sekvensen indeholder også en træning af din vejrtrækning. Dine lunger og dermed måden, du trækker vejret, er forbundet til din hud. Åndedrætsøvelserne vil både forbedre elasticiteten i dit diafragma (dit mellemgulv) og have en positiv påvirkning af din hud. Du skal bruge yogablokke. Videoen er også del af forløbet ‘3 i 1 vågen & vital’.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Nu anser jeg jo mig selv som værende en sej vestjyde, men klarede ikke den fulde længde i alle stillingerne. Jeg må øve mig noget mere.
  Tak for en dejlig session. Kroppen føles dejligt levende efterfølgende

 2. Jeg er ny mht yin yoga. Jeg har en nedsunken forfod og er af fysioterapeut blevet frarådet det du kalder top-toe, da det kan presse knoglen væk fra den ønskede placering. Har du et alternativ eller skal jeg bare springe over? Mvh. Dorte

  1. Post
   Author

   Kære Dorte

   Det vil jeg ikke blande mig i. Lyt til din fysioterapeut, hvis det giver mening.

   Jeg kan dog tilføje at, – Jeg har flere fysioterapeuter med på mine læreruddannelser samt to medundervisere der er uddannet både fysioterapeut og osteopat. Ingen af dem fraråder øvelsen. Den skal laves i sammenhæng med øvrige øvelser og naturligvis indeholde aktiviteten jeg altid guider i øvelsen. Tuck toe aktiverer og styrker fodens sammenhæng med muskler, knogler og fordrer fodens naturlige bevægelse. Samtidig anbefaler jeg fodtøj uden indlæg, uden svangstøtte mm så din fod kan genlære at bevæge sig som den er skabt til; nemlig at bære dig livet igennem og det gør den bedst når fodtøjet følger foden og ikke som 98% af fodtøj gør i dag former og støtter foden ind i unaturlig fodstilling der gør foden doven.

   I den korte video Få det rigtige ben ud af sengen viser jeg Tuck toe child, den øvelse kan du lave i stedet nogle uger imens du træner din fod til en bedre hverdag.

   Kh
   K

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 3 i 1 - vågen & vital