Bagoverbøjninger som kontrast til “computerstillingen”

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 850 yogavideoer.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 18 min
Underviser Janni Ide Daugaard
Tema Bagoverbøjninger / En kort pause / Fokus & klarhed / Smidighed & mobilitet
Niveau Let øvet / Øvet / Øvet+
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Denne klasse er en del af programserien “Ro, fokus og bevægelse i eksamensperioden” og har primært fokus på at åbne brystkassen, blødgøre rygsøjlen og strække psoas. Mange af øvelserne, i denne sekvens, står i direkte kontrast til den let foroverbøjede kropsholdning, du ubevidst indtager, når du sidder foran computeren eller læser i en bog. Klassen består af et langsomt flow, der får din opmærksomhed væk fra eksamenslæsningen. Der er ingen savasana, og du kan vende forfrisket tilbage til arbejdet, med en god fornemmelse i kroppen.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

  1. Er så glad for at jeg begynder og mærke min krop…. og at jeg kan ha de her programmer med på ferie.
    Tak og god mandag. (-:

  2. Hej Janni
    Er meget glad for øvelser der strækker hoften, læs av, hvor er jeg stiv Jeg ved dog at stivheden bliver lidt mindre for hver gang. Tak for programmet.

  3. Tanja K

    Er glad for der står til let øvet… synes dagens yoga var lidt svært…. med min stive krop… men en dejlig stund… har meget at lære kan jeg se..

ANDRE VIDEOER I PROGRAMSERIEN Ro, fokus og bevægelse i eksamensperioden