All around

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 51 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Balance i hormonerne / Øget blodcirkulation
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Detox handler ikke bare om at tabe sig, men i endnu højere grad om at kroppen kan udskille de affaldsstoffer, den ikke har brug for. Om det er hverdagens forurening, kosten, stress eller sygdom, har vi brug for at skabe flow og afspænding i kroppen, så udskillelsen kan ske. Denne video styrker meridianbaner, der er tilknyttet din fordøjelse og udrensning, og du kan lave den hver dag. God fornøjelse.

22 KOMMENTARER

KOMMENTARER 22

 1. Hej Kristine
  Jeg kender dig fra Yogacentralen hvor jeg fulgte dig, med stor begejstring og glæde.
  Så stoppede du, og jeg var nærmest i panik.
  Men heldet var med mig, jeg var en af de første på yogavivo og kunne nærmest ikke få hænderne ned, da jeg så du var her.
  Siden da har jeg brugt dine programmer dagligt, og er nærmest afhængig, der er nemlig ingen, mig bekendt, der kan erstatte dig.
  Håber inderligt at du forbliver herinde, så min krop, der hastigt nærmer sig de 65 år, fortsat kan bevare styrken smidigheden og sundheden.
  Tak for dig.

  1. Post
   Author

   Hej Sanne

   Tak for din ros. Jeg kan fortælle dig at det var jeg også, sådan nærmest i panik da jeg blev smidt ud fra den ene dag til den anden. Og Yogavivo ja der har jeg været med fra starten siden det hed Yogavideo og startede med håndholdt kamera i 2014. Det kan du hygge dig med i nogle af de videoer, hvor der er er bambusskov på væggen bag mig og jeg har 4-6 deltagere med bag mig.
   jeg har flere med over 60 og omkring de 70 sammen med dem på 40+ når jeg holder weekendretreats så måske du har lyst at mødes uden skærm igen en dag – næste gang er 21 maj og igen 20 august – begge kan du læse mere om under events her på Yogavivo. Det afholdes på en gammel herregård 10 km udenfor Viborg.

   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Bettina

   Tak for dit spørgsmål. Det er fedt du spørger og jeg samtidig har ret god tid til at svare lidt grundigere end i det tidligere ‘normalt’

   Jeg ved ikke hvad der sker – det kan du vist kun selv mærke 😉

   Jeg kan til gengæld forsøge kort at forklare hvorfor jeg guider tungen i ganen. Hvilket jeg i øvrigt guider ret afslappet modsat teorien til pkt 1 og 2., hvor du skal presse tungens bredde op i gangen. Der hvor du så kan mærke det trække sammen bagud ned fra munden til halsen.

   1. Kommer bl.a. fra tibetansk meditationspraksis og sku’ efter sigende løfte din energi på en endnu mere kraftfuld måde.
   2. Er godt til at tryk-udligne ved fridykning (kan det måske godt føles lidt som nogen gange når vi ‘dykker ind i os selv og det der støjer at vi lige er nød til at tryk-udligne) Den her linje skrives helt intuitivt fra min vinduesbænk i solen med en kop kaffe inden Live Streaming til jer alle kl 16 i dag.
   3. I Singapore har et Buddhistisk rehabilitering- og sundhedshus, hvor jeg er kommet i nogen år, lavet et mindre PhD projekt i forhold til snorken, hvor deltagerne skulle meditere ½-1 time om dagen med tungen placeret oppe i gangen. Ikke som i pkt 1-2, men som jeg guider det. Deltagerne blev opfordret til at gøre det når de var opmærksomme på det. Det havde en meget positiv effekt på snorken der hos over halvdelen gik i sig selv. Det blev tilføjet at dem, hvor der ikke syntes den store forandring var grundet i de ikke huskede det med tungen. Jeg har fået tilbagemeldinger fra en større håndfuld af de deltagere som har fulgt mig længe og i perioder haft en fast praksis at deres snorken er forsvundet og de sover bedre.
   4. Igen tilbage til meditation. Buddhistiske munke gør det under deres 6-8 timers til 24/7 meditation, da det øger din spytproduktion og de får hermed en naturlig væske at synke fyldt med enzymer til kroppens naturlige vedligehold samt det er deres væskeindtagelse de mange stillesiddende timer. Det burde ku’ erstatte vandflasken den moderne yogaudøver ofte har stående ved siden af sin yogamåtte som om vi dehydrerer på 90 minutter 😉

   Det er hovedsageligt fra mine studier i TCM (Traditional Chinese Medicin), Qigong, Yin yoga og fridykning jeg har denne viden fra. Jeg er ikke stødt på det i de mange Pranayama kurser jeg har taget eller også fangede det mig ikke i den forbindelse og på daværende tidspunkt da det er en mere indisk/Hatha tilgang til yogaudøvelse end det jeg formidler og har forfulgt i de sidste 8-10 år.

   Håber det gav lidt mere indsigt og en anden opmærksomhed til at huske på det til stilling efter stilling.
   Kh
   Kristine

 2. Har lavet denne (eller The real McCoy alt efter tiden) 1-2 gange om ugen siden midt august – wauw en forskel både inde og ude! Af hjertet tak!

  1. Post
   Author

   Yes, det er lige sådan de skal bruges. Stærkt Signe. du kan snildt tilføje 2 videoer på 20-25 minutter om ugen så du er oppe på 4 dage med en portion Yinpower nu du har den her gode vedholdenhed. 🙂

 3. Hej Kristine, jeg synes det er misvisende at kategorisere denne video som egnet til begyndere. Stillingerne er for komplicerede til det og jeg mistede ihvertfald modet (og er endda let øvet, ikke begynder). Mvh Sidsel

  1. Post
   Author
 4. Godt nytår Av av av – næsten uudholdelig … det er da vist for længe siden jeg har lavet yoga … nå, det var også dejligt at vide og mærke, at jeg giver godt godt til mig selv TAK

  1. Post
   Author

   åhh ja så er der holdt jul og et nyt år er skudt ind – godt du er tilbage og kastede dig over en af de lidt mere udfordrende videoer, så blir’ den næste bare nemmere 🙂 prøv evt. den nye The Real McCoy 😉 Godt nytår /K

  1. Post
   Author
 5. Fantastisk sekvens hvor hele kroppen får opmærksomhed. Der er tid til fordybelse og stilhed i stillingerne.
  Kæmpe sejr i dag hvor jeg kunne blive stående i dragon 1 på begge ben i tiden ud.
  Yin yoga rocks 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Louise

   Fantastisk at høre. VI har også lavede Dragon1 på workshoppen i dag. Måske vi løftede hinanden – deltagerne her og dig derude 🙂

   /K

 6. Hej Kristine

  Jeg synes du er skøn! 🙂
  Og endnu en dejlig video.
  Den var hård synes jeg, men det er en video jeg kan udvikle mig i, det synes jeg er super fedt.

  Tak <3

  1. Post
   Author

   Mig? Skøn!? der må mangle en Tuck toe i sekvensen, siden jeg vækker den slags følelse hos andre 😉 aii spøg til side, dejligt du kan lide effekten og ja lader fakisk til hensigten bag sekvensen så også virker 🙂
   Kh
   K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost