7 dages sundhedsboost


Yogavivo og High on Life har sammensat et unikt 7 Dages Sundhedsboost, der hjælper dig med at nulstille systemet og starte på en frisk på en superenkel måde. Du vil kunne mærke det på din energi, og du vil kunne se det i spejlet. Brug 7 dage til at sætte ind på din sundhedskonto, og oplev hvordan sundhed ikke behøver at være lig med afsavn og sult, men faktisk kan være rigtig rart!

highonlife_20

Med Yogavivos 7 Dages Sundhedsboost giver du dig tiden til at tjekke ind med dig selv og komme ned i gear imens du samtidig styrker din krop, øger din energi og på en lige-til-at-gå-til måde får kickstartet nye gode vaner.
De 7 dage hjælper til at gøre søvnen bedre, hormonerne mere harmoniske, kroppen gladere og fordøjelsen bedre. Du får gnist i øjnene og glød i kinderne.


PRAKTISK:

Yogavivo og High on Life’s 7 Dages Sundhedsboost bliver vist her på denne side, når du er logget ind som medlem. Når du tilmelder dig Yogavivos gratis prøveperiode får du adgang til 7 Dages Sundhedsboost + alle andre Yogavivo boosts og videoer.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Hver af de 7 dage har et særligt tema, og under dagens tema får du:

1: Dagens yogaprogram
2: Dagens juice eller smoothie
3: Dagens sundhedstip

De 3 daglige boost-elementer er frit tilgængelige under hver af de 7 dage, så du kan lave dit sundhedsboost når det passer dig i løbet af dagen.

De tre elementer i boostet er designet til at skabe en synergi-effekt, idet du både tager fat om krop, kost og mindset. Du kommer ned i kroppen, fylder dig med gode næringsstoffer og tager små – men afgørende – skridt i retning af sundhed på alle planer.

Og sundheden du får her, handler ikke kun om gode næringsstoffer – det handler også om at finde den emotionelle og mentale komponent i sundhed. Det gør du med yoga. For gennem yoga lærer du at mærke dig selv, så du bedre kan se og handle på, hvad der er rigtigt for dig – hver dag.

Juice- og smoothieopskrifterne i boostet er skræddersyet af Danmarks ukronede juice-konge Mads Bo fra High on Life.

Ok – det lyder godt! Men hvor lang tid tager det? Og hvem kan være med?
Alle kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med yoga. Det eneste det kræver at deltage, er din lyst til at sætte ind på sundhedskontoen og så er det rart at have en yogamåtte. Regn med at bruge 15-35 minutter på sundhedsboostet om dagen.

Der er ikke tale om mystiske, dyre special-ingredienser eller tidskrævende sundhedsfif og praksisser. Det tager under 5 minutter at lave en juice og en smoothie – en lille indsats for at fylde dig med antioxidanter, vitale næringsstoffer og basedannende, velsmagende grønne sager. Har du ikke en juicer kan du springe juicen over og bruge en blender til at lave dagens smoothie i stedet. Når du er logget ind på Yogavivo, kan du på boost-siden allerede i dag se en indkøbsliste så du nemt kan få overblik over de ingredienser, der skal handles ind.

Jamen skal jeg så bare leve af juice og smoothies i en uge?
Nej – du spiser som du har lyst, men tilføjer ekstra grønt via juicer og smoothies. For der er ingen vitaminpiller eller kosttilskud, der kan erstatte alle de gode virkninger grønne sager har!

Uh – jeg bliver helt overvældet. Det er mange ting med både yoga, juice, smoothie og sundhedsfif!
Når det handler om ændringer i kost og livsstil anbefaler vi, at du tager et skridt ad gangen. Så kan du for eksempel kun overskue yogaen de fleste af dagene så start der. Og er der en dag du ikke får lavet noget fordi du måske endte med en spontan bytur eller du passede syge børn, så hop bare med igen dagen efter. Lad være med at falde i alt-eller-intet-fælden, men gør hellere lidt ad gangen i et tempo du har det godt med.

Vi har hele vejen fokus på at gøre det nemt og enkelt for dig, at opnå en større sundhed på alle planer!