YinMind – følelser & firkanten

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Mindfulness
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Meditation / Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 4. video i forløbet “YinMind – fusionen af yin yoga og mindfulness“. Vi starter med at meditere på følelser og stemninger, som de sanses i kroppen i øjeblikket. Dernæst udøver vi et af de mere intense yinstræk, firkanten. Her arbejder vi især med de store baldemuskler. Strækket kan også have en lindrende effekt på lændesmerter. I denne video kan du få gavn af en yogapølle eller anden større pude samt evt. 1-2 tæpper eller ekstra puder.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Tak for en dejlig video! Jeg har aldrig prøvet ‘firkanten’ før, og oplevede, at komme ind i en dyb og behagelig tilstand. Vil helt sikker lave øvelserne til denne video og hele forløbet igen.
  Venlige hilsner

 2. Hej Lars

  Jeg kan virkelig mærke fremgang med øvelsen i firkanten. Jeg har haft problemer med min iskasnerve, tror jer det er, efter en tur på Caminoen, hvor jeg bar min egen rygsæk. I begyndelsen af min yin praksis, var den næsten umulig for mig at være i. Jeg mærker let forskel på en smerte, som kommer af stræk og er god og en dårlig smerte. Har du nogen øvelser og råd i forhold til iskasnerven?
  Jeg er bare så glad for at lave yin og meditation med dig, som underviser. Jeg kan desværre næsten ikke klare kvinderne da de snakker utrolig meget og hele tiden. Du taler fra et sted inde i dig – fra hjertet – det mærker jeg tydeligt. Tak for det Lars!

  1. Post
   Author

   Tusind tak for din søde besked, Jytte. Er glad for at høre om dit udbytte af mine klasser. Ift. dit spørgsmål om iskiasnerven kan en god øvelse være at ligge med benene op ad en væg. Det er en omvendt stilling med en beroligende effekt på nervesystemet og lindrer ofte smerter forbundet med iskias. For at komme ind i stillingen sætter du dig først med siden op ad væggen, så det bliver lidt nemmere at svinge benene op. Placer evt. en pude uden korsbenet. God fornøjelse. Kærlig hilsen Lars

ANDRE VIDEOER I FORLØBET YinMind - fusionen af yin yoga og mindfulness