Yin yoga – den genopladende pause

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Farvel stress / Rolig & langsom
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Et blidt yin yogaprogram med fokus på afbalancering af nervesystemet og at falde til ro. Denne video er en del af forløbet “Mindre stress – mere nærvær“.

29 KOMMENTARER

KOMMENTARER 29

 1. Tak, Lars…..Din stemme, din måde at være på og dit program er guld værd for mig. Det hjælper til at slappe fuldstændig af., så meget at jeg har lyst til at blive liggende…smil

  1. Post
   Author
 2. Hej Lars

  Er netop startet på dit forløb her, og du anbefaler at lave hver øvelse tre gange på en uge, hver anden dag. Er pausedagen vigtig, eller kan jeg fordele det anderledes, fx to dage i træk og så hoppe en eller to dage over?

  Venlig hilsen
  Jennie

  1. Post
   Author

   Hej Jennie
   Det vil være fint at fordele det anderledes, hvis det passer bedre ind i din hverdag. God fornøjelse med forløbet. Venlige hilsner Lars

 3. Hej Lars Jeg følger flere af dine undervisninger her på yogavivo, som jeg er rigtig glad for. Til denne øvelse har jeg et spørgsmål, det med at placere en pude på maven, virkede sådan at jeg fik ondt i maven. (selvfølgelig svært at vide om det kan være noget andet) Jeg har tidligere haft tarmslyng men er helt ovre det, ihvertfald hvad jeg tror. Derfor blev urolig, da der var noget med maven. Mit spørgsmål er: Er det gavnligt for alle at have puden på maven i denne øvelse? (det skal også siges at jeg ikke synes det var en voldsomt stor pude jeg brugte). Bedste hilsner Dorte

  1. Post
   Author

   Hej Dorte. Tak for dit spørgsmål og for at bringe dette op. Det kan nemlig sagtens opleves ret intens at ligge med puden på maveregionen. I særdeleshed hvis man lige har spiste eller fx har menstruation. Derfor er det heller ikke altid en øvelse for alle. Nu nævner du selv, at din pude ikke var særlig stor, men også vigtigt at den er blød. Prøv evt med en hovedpude eller lig blot på yogamåtten uden pude. Du kan også ligge på ryggen og hvile håndfladerne på maven uden at presse. Bedste hilsner Lars

 4. Hej Lars. Er det rigtigt forstået, at forløbet lægger op til, at jeg laver den samme praksis/video hveranden dag i uge 1, før jeg skifter til den næste video i uge 2? Jeg glæder mig til at følge forløbet. Dbh og tak, Louise

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Hej Lars. Super fint program. Jeg blev dog lidt i tvivl om, hvor jeg skal placere hovedet i den første øvelse. Hvis jeg hviler på panden, kommer der et stort stræk på nakke og skuldre. Hvis jeg hviler længere nede på hovedet føles det mere afslappet, men trykker lidt på næsen. Hvad er mest hensigtsmæssigt eller meningen? VH Eva

  1. Post
   Author

   Kære Eva – dejligt du kan lide programmet. Du kan prøve at lægge en yogaklods eller en bog under panden. Du kan lægge en øjenpude eller noget andet blødt ovenpå. På denne måde krummer du mindre i nakken. Man kan også lægge en kind mod underlaget og skifte kind halvvejs. Gør det der føles bedst. Mange hilsner Lars

  2. Post
   Author

   Kære Eva – tak for dit spørgsmål. Hvis er ok for dig, at det trykker lidt på næsen så placer hovedet, som du har valgt at gøre. Man kan også lægge en kind mod underlaget og så skifte side halvvejs igennem øvelsen. På den måde får du også et lille nakkestræk. Det vigtigste er dog, at du er så komfortabel som muligt. Det primære fokus af maveregionen. Kh Lars

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET MINDRE STRESS - MERE NÆRVÆR MED LARS DAMKJÆR