Yin release – mod nedtrykthed

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 40 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Detox / Rolig & langsom
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Yin release – mod nedtrykthed
Videoen er en del af forløbet “Yin release“.
Denne klasse er en guidning ind i kroppens lunge- og tyktarms meridianbaner, der løber i armene og ved skulderbladene. Du vil således blive guidet gennem dybe stræk centreret omkring disse områder af kroppen. Udover at blødgøre dine muskler og strække dit bindevæv, kan forløsning af energi i netop disse meridianbaner afhjælpe nedtrykthed. Blok eller pude og tæppe kan være rare at have ved hånden.

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

 1. Avatar

  Tak for en virkelig dejlig serie 🙂 Jeg har stor glæde af alle stillinger, langsomheden og din behagelige stemme… 🙂

  Jeg oplever generelt, at det er hårdt for den venstre side af min lænd når jeg skal ligge på ryggen med strakte ben… Er det ok at ligge med bøjede ben og fødderne i gulvet eller et sammenrullet tæppe under knæene?

 2. Avatar

  Tak for en fantastisk video. Jeg står på venteliste til lungetransplantation (min lungekapacitet er på 30%). Det er længe siden jeg har følt mig så afslappet. 🙂

  1. Lars D Post
   Author

   Hvor blev jeg glad for at læse din besked, Ana.,og høre om den gode effekt fra sekvensen. Kærlig hilsen Lars

 3. Avatar

  Tak for en dejlig yoga sekvens. Jeg fik en summen i armene under stillingerne, men er helt opløftet og klar i sindet bagefter

 4. Avatar
 5. Avatar
  1. Lars D Post
   Author
 6. Michelle M

  Rigtig dejlige øvelser. Fik mig helt ned i kroppen og gjorde mig klar til dagen med ro i krop og sind. Tak

  1. Lars D Post
   Author
 7. Avatar

  Denne session blev min første Yogavivo morgen-praksis, da jeg lige meldte mig på i går aftes – dejlig blid og en perfekt måde at vågne på efter en nat med halvforstyrret søvn. Tak for en god start på mit efterårsboost.

  1. Lars D Post
   Author
 8. Anette van Vliet T

  skøn rolig seance hvor jeg fandt roen og omsorgen til mig selv oven på en uge med meget udadvendthed og samvær <3

 9. Avatar
  1. Lars D Post
   Author
 10. Avatar
 11. Avatar

  Hej Lars

  Tak for en dejlig stund, hvor mit nervesystem kom ned i gear og som efterfølgende berigede mig, med en energi jeg ikke har oplevet i en længere periode 🙂

  Bedste hilsner fra
  Sisse

  1. Lars D Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yin Release