Yin release – mod frygt

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 40 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Afspænding & restitution / Øget blodcirkulation
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Yin release“. Du får en guidning ind i kroppens blæremeridian, der løber langs bagsiden af kroppen samt nyre meridianbanen, der løber langs forsiden og indersiden af benene. Du vil blive guidet gennem for- og bagoverbøjninger og stræk af inderlårene. Udover at blødgøre dine muskler og strække dit bindevæv, kan forløsning af energi i netop disse meridianbaner dæmpe frygt. Du skal bruge pølle, en blok og et tæppe.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Avatar

  Er småsløj med ondt i kroppen og halsen, så trængte til hvile og ro. Det fandt jeg her, så dejligt ikke at skulle så meget ud over bare at være i stillingerne. Syntes rigtig godt om meridian-guidningen i starten, den gav rigtig god mening i mit univers, og var samtidig en god meditation. Tak for det, jeg vender helt sikkert tilbage.

  1. Lars D Post
   Author
 2. Anette van Vliet T
 3. Avatar

  Kære Lars

  Jeg er rigtigt glad for dine fine programmer, de hjælper mig i en tid hvor min krop har mere brug for det end nogensinde. Jeg kan godt li din faktuelle og alligevel hjertelige måde at gå til kroppen på, din facon hjælper mig til at blive klogere på hvordan min krop fungerer, og gør det lettere for mig at afspænde OG at byde alt det der er på spil i den velkommen.
  Jeg er midt i et kemoforløb, for brystkræft, og tænker på om du kunne ha lyst til at lave et program, i stil med dem du allerede laver, men med fokus på at tage imod heling, at støtte kroppen, at understøtte hele kroppens helbredelse for den sygdom der nu engang er på spil? Bare ønske tanker.. indtil videre nyder jeg de programmer du allerede har lagt op:-))

  Mange kærlige hilsner og TAK
  Sille

  1. Lars D Post
   Author

   Kære Sille
   Tusind tak for din søde besked. Det glæder og motiverer mig rigtig meget at høre.
   Og tak for inspiration til fremtidige programmer. Det vil jeg klart have i tankerne.
   Ønsker dig heling og en glædelig jul
   Lars

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yin Release