Vitalitet og styrke – for modne kvinder

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 37 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Senioryoga / Styrke & stamina
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når vi bliver ældre, mister vi gradvist muskelkraft, og vi er nødt til at gøre noget for at modvirke det, hvis vi gerne vil bevare en krop, der har det godt og fungerer. I denne sekvens vil du få vækket og styrket muskler i ryg, mave og ben på en rolig og venlig måde. Det handler ikke kun om styrke, men lige så vigtigt om at bevare eller opbygge vitalitet og stabilitet. Du kan få brug for et sammenrullet tæppe til at lægge under knæene.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

 1. Kæreste Ene

  Endelig en yoga stil, som jeg tror passer til mig, efter at have fået nye hofter. Og skønt at se dig og høre din dejlige stemme ❤️

  Kram Solveig

  1. Post
   Author

   Kæreste Solveig.
   Hvor er det hyggeligt at “møde” dig her og skønt at du skriver! Det glæder mig at du kan få gavn af yogaen, også med et par nye hofter! Kram tilbage til dig:-) Kh Ene

 2. Kære Ene, super god sekvens, rigtig dejligt at kunne afveksle med den. Jeg er i forvejen lykkelig for dine mange gode sekvenser, laver dem 3-4 gange om ugen. Knus Pernille

  1. Post
   Author

   Kære Pernille. Hvor er det dejligt at høre:-) Og helt skønt, at du stadig holder fast i yogaen flere gange om ugen. Tak for din hilsen og kommentar og fortsat rigtig god fornøjelse til dig:-)
   Knus Ene

  1. Post
   Author
 3. tusind tak, det er lige hvad jeg har brug for. dejligt vi har dig til os på 70 år, lav endelig mere så mine veninder også får lyst til at melde sig til.
  kærlig hilsen inge

  1. Post
   Author

   Kære Inge. Hvor skønt at høre! Det kan du tro – der skal nok komme mere. Tak for din kommentar og inviter endelig de andre seje kvinder med:-) Kh Ene

 4. Tak for et skønt program……. dyrker meget yoga og gerne vinyasa i alle afskygninger. For tiden er jeg lettere energiforladt og ikke rigtig haft lyst til at lave for “anstrengende” yoga. Det har jeg selvfølgelig lyttede til og holdt pause i 5 dage. Dog med undtagelse af en dags yin yoga. I dag “kaldte” min krop på yoga, men ikke noget “anstrengende”, og så faldt jeg over dit program….. og det var præcis det jeg havde brug for. Et dejligt roligt tempo, samtidig med at kroppen blev tilført energi og styrke på en meget behagelig måde. Da sekvensen var færdig følte jeg at jeg lige var gået i gang…. Vil dyrker dine sekvenser lidt mere. Tusind tak.

  1. Post
   Author

   Kære Linda, tak for din skønne kommentar. Åh ja, det er da bare SÅ skønt, når man lige finder det, der passer til det man har brug for:-)

 5. Tusind tak for en dejlig klasse.
  Det er virkelig godt at få muskelstyrke og stabilitet trænet med din rolige, præcise, let-forståelige og venlige måde. Og det er skønt at blive mindet om, at det jo faktisk er dejligt at gøre det – jeg er vild med dine forløsende suk, der både giver hints om gå efter nydelsen og samtidig er så dejligt menneskelige og uhøjtidelige.

  Med dig ved hånden er det helt OK at blive en moden kvinde og stadig være ven med sin krop med de skavanker, livet nu engang giver os.
  Tak for det, Ene.

  1. Post
   Author

   Kære Nina. Tusinde tak for din skønne kommentar, det glæder mig sådan at høre. Jaa, lad os hjælpe hinanden med igen og igen at omfavne den alder vi har:-))

 6. Behagelig sekvent for moden kvinder,som er virkelig godt vejledt, Tusind tak for denne gode oplevelse med styrkende øvelser.
  Mere af dette vil være godt.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn