Vær venlig mod din lænd

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 30 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Særligt for kvinder / Senioryoga
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når vi kommer i overgangsalderen og efter overgangsalderen, bliver vi mere stive og måske ligefrem ømme omkring vores led. Ofte er lænden et af de områder, der bliver udfordret lidt ekstra, og den har derfor brug for ekstra opmærksomhed. I denne blide sekvens vil du blive guidet igennem bevægelser og stræk, der blødgør, åbner og styrker din lænd. Sekvensen afsluttes med en kort afspænding, så du kan få brug for et tæppe til at tage over dig.

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

 1. Kære Ene, rigtig mange tak for en virkelig god session! Så skøn efter en flyvetur. De kærligste hilsner Pernille

  1. Post
   Author

   Kære Pernille. Rigtig mange gange tak i lige måde! Hvor er jeg glad for, at du havde gavn af sessionen. Håber du er landet godt efter flyveturen. De kærligste hilsner Ene

 2. Tak for dejlig yoga for lænd. Jeg startede i går fordi jeg havde rigtig ondt i lænden, som gjorde jeg ikke kunne dreje og bukke mig. Efter dette program, havde min lænd det rigtig meget bedre, noget var blevet “fixet”. Har taget program igen i dag – for at være på den sikre side, og vil gentage det et par gange om ugen.

  1. Post
   Author

   Kære Lisbeth.
   Hvor er det dog skønt at at høre. Det glæder mig virkelig at en enkelt omgang yoga kunne hjælpe på dine lændesmerter. Og det er da en rigtig god ide at forebygge, fremfor at vente til det “går galt igen”. God fornøjelse med yogaen:-)

 3. Kære Ena. Tak for dine fine programmer, som jeg alle bruger. Dine programmer er rolige og venlige mod kroppen, og jeg får tid til at mærke efter og tage hensyn til den. På den måde er en session med dig et frikvarter for min krop i stedet for at være en anstrengelse. Tak igen. Jeg glæder mig over hver gang der kommer nyt fra dig. Mange gode hilsener fra Mette Olesen.

  1. Post
   Author

   Kære Mette
   Tak for din virkelig dejlige kommentar. Det glæder mig inderligt, at du føler at du får et frirum på yogamåtten og tid til at lytte indad og mærke efter. Ja, det er noget af det fineste ved yogaen, når det lykkes at komme ind i det rum, hvor vi slipper…om det så er præstationer, forpligtelser, travlhed eller “skal og bør” ….og i stedet nøjes med at mærke. Det kan lyde så banalt, men det har så stor en værdi.
   Mange gode hilsner og fortsat god søndag til dig:-)Ene

 4. wow – elsker din stemme! Tak for en dejlig video. Jeg er ikke helt i overgangsalderen endnu, men det var dejligt, blidt og blødgørende. Skønt at starte dagen på. Tak ⚘

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn