Tre i èn – 1:3

Intro-video

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Afspænding & restitution / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er den første sekvens i forløbet ‘Tre i én’, hvor vi arbejder nedefra og op og samler hele kroppen. Her vækkes dit fundament, og der skabes flow i kroppens systemer, så du får masser af energi og kan udnytte dit fulde potentiale. Du skal bruge 2 yogablokke og et tæppe.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Det er helt vildt som mine fødder sover, prikker og føles kolde. Men følelsen efterfølgende er let og varm. Jeg døjer med store problemer med achillessene, smerte i hæle og lægge. Jeg håber at dette kan hjælpe mig på vej. Tak for din dejlige guidende måde der gør jeg holder ud , selvom det gør ondt.

 2. Fantastisk, tusind tak . Jeg har lidt nedsunken forfod og det gøre ondt at være i sidste siddende stilling, må jeg ligge lidt under knæene for at aflæste tæer lidt og få vægten mere på “hælene” ? Namaste Heike

  1. Post
   Author

   Kære Heike, ja det er ikke altid en smertefri process at rette op på den slags. Kan du blive ved og udføre nogle af sekvenserne hver og hver anden dag er det kun et spøgsmål om uger til du er i gennem. Selv stirrup og dragons kan hjælpe dig med at styrke dit fundament. God rejse 😉 Kh K

  1. Post
   Author
 3. Hej Kristine
  Mange tak for ny Yin yoga. Jeg får min daglige Yin, med sekvensen “dit daglige smør på brødet” eller på travle dage “det andet rigtige ben ud sf sengen”. Jeg er lidt den dovne type, så 20-30 min yoga om dagen er bedst til mig. Kan jeg lave denne serie i rotation, altså nr.1 mandag, nr.2 tirsdag og nr3 onsdag og så forfra? Og vil det fungere, selvom det måske kommer en dag eller to med “det andet rigtig ben ud af sengen”?Mange hilsner Benedikte

  1. Post
   Author

   Hej Benedikte, velbekommen. Det kan du også gøre og en deag ønsker jeg for dig du prøver at lave dem alle 3i1 så tror jeg du fremadrettet vil prioritere den ind i ugerne der kommer 🙂
   Kh
   K

 4. Jeg fornemmer at jeg vil have godt af at kunne lave disse øvelser med fødderne, men der er meget lang vej før jeg kan sidde på hælene. Jeg har knyster og får meget ondt både i tær og ankler. Er der nogle begynderøvelser til den del af kroppen, så der kommer mere mobilitet i fødderne?

  1. Post
   Author

   Det er en af de kedelige udfordringer ved at kæmpe derhjemmefra i disse øvelser, så kan du ikke se dem omkring dig som oftest også kæmper. Det er en process og handler ikke om målet. Men at du er i gang med at skabe en positiv forandring.
   Du kan med fordel tilføje smartestart/meridian opening videoerne.
   Kh
   K

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Tre i én