The Real McCoy

Intro-video

 • Tid : 77 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Særligt for sportsfolk / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Øvet+
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

The Real McCoy har Kristine har sat sammen til dig, der er klar til at give dig selv en oplevelse af at forkæle dig selv. Kom ud af kampen med dig selv. Tilværelsen er dig, tilstanden er din. Det er her, du tager tager ansvaret for dit liv. The Real McCoy er gaven til dig selv. God fornøjelse!

22 KOMMENTARER

KOMMENTARER 22

 1. Syntes lige jeg havde lyst til noget andet end de sædvanlige favoritter og playlister på grund af det elendige vejr pt, så jeg gik i gang med The real McCoy og jeg fik da også noget for pengene.

  Da jeg er en gammel kone på 78, var der et par øvelser, hvor jeg ikke helt kunne holde hele tiden ud, og så er det rart at kunne lægge sig i grundstillingen. Men tak, det var da virkelig en oplevelse. Her to dage efter er der ingen ømhed , som jeg ellers havde ventet, og så er der lige tid til en af de sædvanlige.

 2. Endnu en gang tak for the real Mc Coy. tiltrængt efter en weekend med heftig aktivitet. Således bragt tilbage i kroppen er jeg beredt til resten af dagen, rolig og klar i hovedet. knus fra Louise fra Viborg

 3. Har vitterlig hadet denne sekvens i lang tid bl. a pga dragon 1 og diverse Tuck toes og ikke mindst router twist, men efter en del gange med den på gulvet er jeg nu mere og mere glad for den. Yin yoga med Kristine er bare det bedste, hvad skulle jeg have gjort uden den i denne skøre corona tid. Dybt taknemmelig.

  1. Post
   Author

   Kære Karinmei
   Hvor er det fantastisk at læse. Tak fordi du gav dig tid til at skrive her. Sejt nok du har besejret dragen og holdt ved. Jeg kører videre i privat regi med online i dag fredag kl 1430 og søndag to timer inden mandagsholdet. Onsdag fortæster vi også livestreaming på Yogavivo til ind i februar, så der er rig mulighed for at holde ved sammen med mig.
   Ha en dejlig weekend!
   /K

 4. Tak Kristine. Jeg er vild med din yin yoga. Jeg har haft alvorlige lændesmerter i årevis og dyrker yoga dagligt men intet har kunnet fjerne smerterne. Efter nogle uger med dine videoer føler jeg endelig at der sker noget.

  1. Post
   Author

   Kære Catja
   Det er jeg vel nok glad for at læse. Håber her et år senere (beklager jeg først ser din fine kommentar nu) at du er flyvende. Jeg er selv ret vil med den nyere video Swing til hoften. Håber du er med på livestream om onsdagen. Jeg selv udenfor Yogavivo har online hold i dag fredag kl 1430, søndag en to-timers workshop og hver mandag kl 17.
   Dejlig weekend til dig.
   /K

 5. Hold nu op jeg er træt nu – har noget lav blodprocent lige nu så måske er det noget af det – kunne næsten ikke slappe af i benene under Shavarsana. Tror jeg giver mig selv et lille hvil – Tak

  1. Post
   Author

   Har du spist nærende kost i dag og drukket nok væske? The Real McCoy gir’ ikke lav blodprocent – den kan naturligvis trætte dig, hvis din blodprocent er ustabil i forvejen, du er i søvnunderskud, har stress, spist mindre nærende og ikke fået drukket nok væske.
   Du kan altid blive liggende i savasana til sidst.
   /K

   1. Jeg er helt med på at yogaen ikke giver lav blodprocent det var bare ment som en forklaring på min træthed
    Nyder yin yogaen – også selv om den er hård og jeg helt tydeligt har “hængepartier”
    Tak igen

  2. Post
   Author

   Pas på dig selv. Håber du formår at finde mere tid til dig selv på yogamåtten, fødderne oppe med en kop te og holde fri fra verden omkring dig her og der 🙂

 6. Jeg er vild med denne serie men har ofte svært ved at finde tid nok til den. Ville det give mening somme tider at stoppe efter ca 45 min hvor vi første gang går til constructive rest? Eller går jeg så glip af noget alt for vigtigt?:-).

  1. Post
   Author

   Hej Ditte
   Jeg anbefaler du vælger en anden video der matcher den tid du vil afsætte til dig selv. The Real McCoy er sat sammen på manges opfrodring om at få en sekvens der matcher det jeg ku’ finde på at undervise en mandag kl 17 som et ugentligt hold 🙂
   /K

   1. Det er modtaget:-). Jeg veksler nu mellem denne video, “Ondt i Livet” og “Just Do” alt efter hvor meget tid jeg kan finde. Det fungerer rigtigt godt. Tak igen for dem alle.

 7. F…. , hvor har jeg bandet – virkelig udfordrende og tiltrængt
  Har vist lullet mig lidt i søvn med korte sekvenser, så denne lidt længere gav yin yoga en helt anden dimension. Tak for det

  1. Post
   Author

   ja der skal lige sådan en opvækning ind i ny og næ 😉
   Tak fordi du ik’ delte dine eder og forbandelser med os 😀 – omend vi nok er nogel stykker der ville kunne nikke genkendende til et par af dem 😉
   /K

 8. Tiltrængt!! Efter et par uger med mindre fokus, var det fantastisk at mærke hvordan “The Real McCoy” tager fat og skubber mig i den rigtige retning. Hårdt og godt – på Kristine måden . Jeg er fan. Kh Iben

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   dragon 2 kan blive til dragon1 eller finde en hardback bog, en mursten, et stk brænde og i bridge ruller du et håndklæde. De bedste nytårshilsner Kristine

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost