Stå fast – midt i uvished og forandring

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 32 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Særligt for kvinder / Senioryoga
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne sekvens for modne kvinder er for dig, der har brug for at komme ned i kroppen og få mere ro og grounding i en tid med uvished og forandring. Du vil blive guidet igennem en blid yogapraksis, hvor Ene inviterer dig til at se og mærke, at forandringer ikke kun sker i det ydre, men også i det indre: at oplevelsen af kroppen ændrer sig, at dine tanker kommer og går, og at din sindsstemning skifter. Formålet er at slutte fred med, at alt er i forandring og at se, at aktuelle forandringer, der føles udfordrende, heller ikke er vedvarende. Du får brug for en pølle eller et sammenrullet tæppe.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Hej Ene.

  Tusind tak for dine dejlige klasser. De giver virkelig ro og velvære. Jeg har dog et problem med at sidde med foldede knæ – det skyldes gigt og smerter i knæene. Er der en alternativ stilling, som jeg kan bruge til de siddende stillinger i denne video?

  På forhånd mange tak 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Gry.

   Selv tak og tak for din kommentar:-)

   Du kan evt undlade at sætte dig ned på knæ og i stedet blive stående oppe på knæ, når det er i bevægelse. Når du sidder ned, kan du blot strække benene ud og sætte dig som det passer bedst til din krop.

   Fortsat rigtig god fornøjelse:-)

  1. Post
   Author
 2. Ja, men altså Ene, hvor er det bare et skønt program, du har lavet til os. Jeg har igennem de sidste par år lavet alle dine programmer, med jævne mellemrum, og det er altid en fornøjelse. Derfor ved jeg, at dette program er sat sammen af nogle af dine bedste øvelser, sat sammen til en lang nydelse. Du har et smukt sind og en dejlig tilgang til yoga for modne kvinder, det fortjener vi og du skal havde stort TAK. I kærlighed Berit

  1. Post
   Author

   Ja, men altså Berit:-)Hvor blev jeg bare rørt og glad over dine kommentar. Det er så dejligt at høre at det, som jeg kan lide, også giver mening for dig. Og du har så inderlig ret: vi fortjener at have det godt i vores krop og kroppen fortjener at at blive taget kærligt hånd om. Tak i lige måde. Kærligst Ene

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn