Styrk cirkulation i ben og hofter

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 21 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Boost af immunforsvaret / Detox
 • Niveau : Øvet+
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Nye vaner med yin“. En yogasekvens med fokus på at få styrket og åbnet for cirkulationen i ben og hofter. Blokeringer i ben og hofter bremser for ny energi og stopper blodets naturlige cirkulation. For at øge din energi og overskud til at forankre en ny vane og få dig ud af fjerene, op af trappen, hjem med indkøbsposerne, rundt om søerne, ud i skoven og hjem langs stranden, skal dine ben vækkes og styrkes. Du får brug for et tæppe og nogle yogablokke.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Kære Kirstine
  Har været væk i et stykke tid…men tilbage igen, vil lige fortælle at du er en fantastisk yoga lærer, med den dejligste stemme. glæder mig hver gang og det virker bare. kærligste hilsner Marianne Bindseil

  1. Post
   Author
 2. Hej K.
  Det hjælper alt sammen. Super lækkert. Jeg har et spørgsmål til dig. Jeg lider af panikangst og når jeg får et anfald” så mærker jeg det tit henover kravebenet, som et gys. Når vi laver child sker det samme. Kan jeg gøre noget eller skal jeg bare lade stå til?

  Hilsen
  Marianne

  1. Post
   Author

   Hej M

   forhåbentlig ændre det sig og forsvinder som du gerne skulle opleve angsten fortage sig over tid. I child vil jeg anbefale dig at strække arme frem, holde albuer løftet, håndflader i underlaget, lad panden hvile på en blok i en højde hvor punktet mellem øjenbrynene hviler på blokken og på indåndånding udvid ribben/vingerne ud til siderne og udånding maven ind og hofterne tilbage mod hælene.

   Hilsner
   K

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Nye vaner med yin