Lær at lave Tranen / Bakasana

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Sisse Siegumfeldt
 • Tema : Balancestillinger
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Tranen (bakasana) er en supersej armbalance, som mange kan lære. Du kommer til at flyve som en trane i solnedgangen, og måske går du hele vejen til planken. Denne video lærer dig hvordan på en sikker og grundig måde.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Kære Sisse,
  Vil bare sige to ting!
  1) jeg har øvet bakasana rigtig meget og kan holde den nogen gange, andre gange ikke. I dag lærte jeg at jeg har holdt mine hænder for tætte. Da jeg tog mine hænder ud i måttens bredde stod jeg der, og jeg stod der -relativt- længe!
  2) jeg har læst din bog og jeg var rigtig glad for den!
  Med venlig hilsen Signe

 2. Kære Sisse – den bedste forklaring ever! Jeg kunne for første gang. Og så er jeg vild med din legende tilgang til yoga – mere af det. Namasté

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Sisse Siegumfeldt