Hvordan påvirker mindfulness vores hjerne

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 7 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Mindfulness
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yogavivo Talks
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Man ved i dag, at vi kan ændre vores hjerne gennem kontemplative praksisformer såsom mindfulness meditation. I denne talk, som er en del af forløbet ‘Lær mindfulness meditation på 4 uger’, deler Lars viden fra forskellig forskning som inspiration til det at have en kontinuerlig praksis.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

  1. Post
   Author
 1. Hvis jeg gerne vil praktisere daglig meditation og du anbefaler ca 15 minutter, skal jeg så vælge én bestemt metode eller “shoppe” lidt fra det store katalog herinde? Kan se at dine er cirka den tidslængde. Ved stress-tilstand skal det helst være så nemt og overskueligt så jeg kunne godt bruge et fast program af en slags. Kan du hjælpe?

  1. Post
   Author

   Hej Annedorthe.
   Da du selv skriver, at du pga stress-tilstand skal have det nemt og overskueligt, synes jeg, at det er en god ide blot at benytte meditationerne fra forløbet “lær mindfulness meditation på 4 uger”. Du kan sagtens køre det et par gange, altså starte forfra igen med uge 1 til 4. Der vil altid være nye læring og nye indsigter. Så kan du altid senere supplere med nye meditationer. Bedste hilsner Lars

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Lars Damkjær