Gravidyoga flow for ryg, nakke & skuldre

 • Tid : 27 min
 • Underviser : Louise Timm
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Gravidyoga / Restorativ yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hvis du har en ubesværet graviditet, kan det være svært at sætte det daglige tempo ned. Det er vigtigt for kroppen og for din baby, at tage dig tid til at lave dybe og mere rolige stræk, så du opbygger din tålmodighed og større udholdenhed. I denne sekvens vil du stille og roligt få arbejdet hele din krop igennem. Der er særlig fokus på din nakke, dine skuldre og din ryg, så den er oplagt at lave efter en lang arbejdsdag. Yoga stillingerne inviterer dig til at få skabt mere plads i din krop og dermed også til din baby, så du langsomt men sikkert kan vende dig til de forandringer din krop gennemgår.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Jeg har termin i dag og denne lille yogasekvens var på alle måder dejlig. Den løsnede op i kroppen og i tankerne og jeg følte at jeg både forberedte mig på fødslen og slappede mere af.

  1. Post
   Author

   Kære Laura
   Hvor er jeg glad for at høre at denne sekvens gjorde dig og baby godt. Hvis du ikke har født, så ønsker jeg dig en tryg og dejlig fødsel og er du forsat gravid, så sender jeg din krop og baby gode tanker.
   God søndag

 2. Min første oplevelse med online Yoga – dejligt afslappende program. Særligt 8 tals øvelse mod slutning giver en god bevægelse i kroppen.

  Selv er jeg gravid i 6 mdr med begyndende ondt i ryggen.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Louise Timm