Frigiv tankerne

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 21 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Grounding / Mindfulness
 • Niveau : Uden niveau
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hver dag har vi omkring 60.000 tanker. Det er dog de færreste, vi er bevidste om. I denne mindfulness meditation opøver vi vores evne til at lægge mærke til vores tanker, som de viser sig i nuet uden at hægte os på dem og reagere på indholdet. Denne video er en del af forløbet “Det bevidste nærvær“.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar

  Fantastisk. Fandt ned i min krop og blev fyldt med følelsen STYRKE.
  Ku slippe mine tanker, tankemylder og for en stund lade min stresset krop bare finde ro.
  Tak for din beroligende stemme. Din Yin yoga og dine meditationer hjælper mig midt i min sygemelding med stress. Alt er godt, og styrken er derinde i mig. ❤️ Tak.

  1. Lars D Post
   Author

   Tusind tak, Heidi. Det er meget glædeligt at vide, hvordan mine programmer hjælper dig. Tak for at dele dette. Kærlig hilsen Lars

 2. Avatar

  Kære Lars

  Tankemylder og bekymringer har været min ” værste ” fjende i flere år og lige nu har jeg gennemgået en periode, hvor mit jeg blev revet ud af mig selv og er i gang med at finde mig selv inde i mig. Jeg tog din lektion i går aftes og i dag er jeg vågnet op til et glad jeg og min yoga lektion jeg var til i dag var meget mere fokuseret end det længe har været. Tak til dig og tak for at dele ud. 🙂 Rigtig god dag

  De bedste hilsner

  Gitte

  1. Lars D Post
   Author

   Kære Gitte

   Tak for at dele din oplevelse. Jeg er glad for at høre om din positive oplevelse med denne meditation og om hvordan du kunne viderebringe den i din yogapraksis.

   Ha en god dag.

   Kærlig hilsen
   Lars

 3. Avatar
  1. Lars D Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Meditation med Lars Damkjær