“Fatburner” citat Victor Chng, Asiens førende Yin yogalærer

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 5. i forløbet “Detox med Yinyoga”. Her er der fokus på at få aktiveret din forbrænding via meridianbanerne og styrkelse af din udrensningsproces med fokus på ydersiden af hofter og lår. Denne sekvens kan laves alene de dage ud ikke har tid til 1½ times yin yoga.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

 1. Hej Kristine

  Tak for en dejlig stemning i dine sessioner. Jeg laver fast en session hver aften og stemningen du formår at sætte gør at jeg holder ved. Jeg døjer med dårlig fordøjelse pga stramhed i bindevævet omkring maven og organerne, dvs mindre plads og optimal organfunktion og mere luft. Men jeg føler jeg er på rette vej. Tak, jeg håber du bliver ved med at undervise, så man kan være med langvejsfra.

  Bedste hilsner
  Mathias

  1. Post
   Author

   Hej Mathias
   Tusinde tak for at give dig tid til at dele din anerkendelse og din taknemmelighed her. Det glæder mig at få af vide når andre oplever bedring med det jeg jeg formidler. Det er modigt og kræver meget af modtageren at turde holde ved med denne stærke intense praksis. Håber du er med til livestream hver onsdag kl 20 her 🙂
   Kh
   K

  1. Post
   Author

   Hej Judith – du er i hvert fald indenfor normalen og særligt i disse måneder med hvad covid-restriktionerne gør ved vores psyke. Øvelserne som square og fatburner stimulere b.a. galdeblære meridianen og er vi i en tid med frustration, vrede, irritabiliet, stress, afmagt eller siddet mange timer på vores flade, spist en del sukker, drukket alkohol ja så er det bestemt ikke unormalt at sidde og græde – sejt du kan blive i øvelserne og tillade dig selv at græde. lav gerne samme video i 4-5 uger nogle gange om ugen i stedet for at shoppe rundt. det vil give dig meget mere fra en normal til en bedre normal <3
   Kh
   K

 2. Hej K
  Tak for svar og håber du har haft et dejligt yoga treat.
  Jeg får en skærende smerte ved rygsøjlen/ halebenet og bliver meget stiv og kan næsten ikke komme ud af stillingen igen. Har ingen skader så tænker det er stivhed der udløser det. Måske er der nogle blidere øvelser jeg kan starte med ?
  Vil prøve nye vaner med yin
  Hilsen Heidi

 3. Hej Kristine
  Har lavet dit detox program 2 gange nu. Laver en sekvens hver morgen i hverdagene. Må jeg fortsætte med det eller hvor mange gange må jeg gøre det ?
  De øvelser hvor jeg skal have en blok i ryggen bruger jeg et sammenrullet tæppe i stedet og det gør stadig ondt i halebenet / nederste del af ryggen er der en anden øvelser jeg kan starte med ?

  Ellers mange tak for et rigtig godt program som jeg har haft stor gavn af 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Heidi

   Tak for din besked. Skulle lige retur fra mit Yin yoga treat i Sri Lanka og have noget stabilt net så jeg kan svare dig.

   du må i hvert fald fortsætte med at lave yin hver morgen og i weekenden såmænd. Yin er som meditation og tandbørstning. Det kan laves hver dag som et dagligt supplement til din hverdag.

   I forhold til at have ondt. Hvad har du af skader? hvis nogen? stråler det ned i ben op i ryg? eller er det en ømhed fordi det måske føles uvant? Er du meget stiv i lænden?

   Prøv med den nye programserie Nye vaner.
   Kh
   K

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Detox med yin yoga med Kristine Rost