FACE & BODY VITALITY‘Face and Body Vitality’ er et tre ugers forløb med yoga, pilates og face-yoga designet til at skabe spændstighed i krop og ansigt samt et øget mentalt overskud.

I forløbet får du det bedste fra pilates, yoga og face-yoga:

 • Fra pilates får du en mærkbar opstramning af korsetmusklerne, hvilket giver en mere tonet mave, en stærkere ryg uden gener, mere tonede arme og en smukkere holdning.
 • Fra yogaen får du en øget smidighed, ro og et større mentalt overskud. Du vil mærke en øget livsglæde og rummelighed. Rent fysisk kommer skuldrene ned på plads og fordøjelse og nattesøvn forbedres.
 • Face-yoga fjerner hævelser, træthedstegn, et eventuelt lidt sammenbidt udtryk og giver glød og et “løft” til dit ansigt.  

Face and Body Vitality er oplagt til dig, der ikke vil træne i øst og vest, men vil have et fokuseret program med indbygget progression og dermed fuld valuta for den tid du bruger.

Underviseren på forløbet er yoga- og pilateslærer samt ekspert i face yoga Ditte Parby.
Hun siger selv om forløbet: “Du vil mærke, hvordan du bliver stærk, smidig og strålende fra inderst til yderst. Stressniveauet lægger sig, velbehaget breder sig, og du vil møde verden med mere udstråling, overskud og glæde fra inderst til yderst”.

Den nye yogaform face-yoga hitter overalt i øjeblikket – nok godt hjulpet af de markante kosmetiske effekter. Men face-yoga kan mere end at mindske rynker (for dem der vil det) og give et løft til ansigtet. Det er også en genial metode til at fjerne kæbespændinger og hovepiner.

Nu er 3 uger er selvsagt ikke en mirakelkur – alligevel lover Ditte, at du både vil kunne se og mærke en forskel. Du vil lære en metode, du kan bruge resten af livet til at bringe liv og spændstighed til ansigtet.

“Efter 10 gange vil du mærke forskellen, efter 20 gange vil du se forskellen, og efter 30 gange har du en ny krop”, citat Joseph Pilates

Hvem kan være med?
Du kan deltage på Face & body vitality forløbet uanset tidligere erfaringer med yoga, pilates og faceyoga.

Hvor meget skal jeg træne?

 • 6 gange om ugen træner du et ca 15 minutters Face yoga-program. 
 • 3 gange om ugen træner du et pilates-program. Det tager ca 15 minutter pr gang.
 • 3 gange om ugen træner du et yoga-program, som tager ca 15 minutter pr. gang

I alt bruger du ca 30 minutter om dagen. Du kan sagtens splitte det op, så du fx laver yoga om morgenen og faceyoga om aftenen.

Blogindlæg om faceyoga
Du kan læse mere om Dittes tilgang til faceyoga i bloggen her, og nedenfor kan du se Ditte Parbys resultater efter 10 uger med faceyoga.

Om face-yoga siger nogle af Dittes elever:

 • “Allerede efter første session føles mit ansigt som bragt til live igen”, (Bolette, 52 år)
 • “Pludselig ser jeg glimt af ungdommens ansigt, når jeg kigger mig i spejlet”, (Bodil, 71 år)
 • “Mine hovedpiner er pist forsvundet, og mine kæber er ligesom mere møre”, (Louise, 37 år)
 • “Min kæreste siger, at mine kinder er mere fyldige når jeg smiler, og at jeg i det hele taget ser gladere ud”, (Signe, 35 år)
 • “Ansigtsyogaen kalder ligesom på mig. Det er mit helle og mit frirum”, (Sarah, 46 år)

Og nej – du bliver ikke bundet til mærkelige aftaler for der er ingen bindingsperiode hos Yogavivo. Det betyder, at du til hver en tid kan stoppe. Opsiger du fx 3 ½ uge efter din tilmelding, betaler du ingenting. Efter den første måned er din investering kr. 119,-/md, og der er stadig ingen bindingsperiode. Du får altså mulighed for masser af varieret yoga og træning – hvor du ikke skal bruge transport-tid – til samme pris som mange bruger på et enkelt cafébesøg.

 

INTRODUKTION

Her introducerer Ditte dig for Face yoga og Pilates, og det er en god idé at se disse to videoer inden du går i gang med selve træningen. Hun forklarer blandt andet lidt om vigtigheden af de forskellige teknikker, og hvad du konkret får ud af træningen.

UGE 1

Så er det tid at komme i gang. Glæd dig til i denne uge at lave disse 3 skønne sekvenser i henholdsvis Face yoga, pilates og Hatha yoga. Husk at Face yoga programmet er til hver dag, og de 2 andre laver du 3 gange ugentlig hver. Gerne skiftevis og husk at holde 1 dag fri.

Nu er du startet, og så handler det om at holde ved og finde en skøn rutine med det. I løbet af blot få dage vil du mærke, hvordan du får mere energi, glød og overskud.

God fornøjelse!

Du skal denne uge lave følgende sekvenser:

UGE 2

Hvor er det flot gået, at du er igennem uge 1. I denne uge skruer vi en anelse op for sværhedsgraden og intensiteten i alle 3 træningsformer.
Du vil i takt med udviklingen af styrken og mobiliteten både i ansigtet og resten af kroppen også begynde at mærke, at nogle øvelser bliver nemmere og mindre krævende for dig. Nyd træningssekvenserne - de gør dig så godt!

I uge 2 skal du lave følgende sekvenser:

UGE 3

Vi er nu i gang med sidste uge. Hvor det flot arbejde! Her i den sidste del, har vi skruet endnu et nøk op for intensiteten og sværhedsgraden, men det lønner sig. Du vil nu for alvor begynde at både mærke et skift på alle planer, og du er godt på vej til at få styr på alle teknikkerne. Hold fast i din træning og nyd at bruge den her tid på dig selv i din hverdag! You're worth it! Rigtig god fornøjelse!

I uge 3 skal du lave følgende sekvenser: